Home | Brand voice | Primarii și viceprimarii din Vrancea vor primi indemnizații mărite

Primarii și viceprimarii din Vrancea vor primi indemnizații mărite

Publicat de 659 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Primarii și viceprimarii din Vrancea vor primi indemnizații mărite

Declarație de presă 15 martie 2017-Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan

Parlamentul României 

Camera Deputaţilor 

Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan 

 

 

Declarație de presă 15 martie 2017

 

 

Primarii și viceprimarii din Vrancea vor primi indemnizații mărite

 

Amendamentul depus de PNL, pe 27 februarie, la Comisia de Muncă din Camera Deputaților (înregistrat cu numărul 269), și care este inițiat de subsemnatul împreună cu alți 11 colegi liberali, prin care se propune majorarea salariilor primarilor și viceprimarilor din Vrancea, dar și din restul țării, are toate șansele să fie adoptat.

Amendamentul a fost depus de parlamentarii PNL : Corneliu OLAR, Claudiu-Vasile RĂCUCI, Sorin-Ioan BUMB , Nicolae GIUGEA , Ion ŞTEFAN, Lucian HEIUŞ, Vasile-Florin STAMATIAN, Dan VÎLCEANU, Constantin ŞOVĂIALĂ , Cristinel ROMANESCU, Angelica FĂDOR, Florin Mihai ROMAN și Alexandru PEREŞ.

 

Apreciez faptul că, în cele din urmă PSD a recunoscut corectitudinea amendamentului depus de PNL, și că îl va susține, în ciuda faptului că la votul în Senat s-a opus. Nu pot aprecia însă mariera tip ”copy-paste” la care au apelat, copiind amendamentul PNL și depunând la Cameră unul similar, diferența făcând-o data la care ar putea intra în plată creșterea.

 

Prin majorarea cu 30% a indemnizației primarilor și viceprimarilor se reduc cazurile în care unii funcționari ar avea salariile mai mari decât edilii, în situația în care responsabilitatea se răsfrânge asupra primarilor.

 

Un rol important în susținerea acestui amendament l-au avut primarii din Vrancea și din toată țara care au sprijinit acest punct de vedere la întâlnirile din cadrul Asociațiilor Comunelor, Orașelor și Municipiilor din România.

 

Deputat Ion Ștefan 

 


 Citiți în documentul atașat:Amendamentul depus de parlamentarii PNL : Corneliu OLAR, Claudiu-Vasile RĂCUCI, Sorin-Ioan BUMB , Nicolae GIUGEA , Ion ŞTEFAN, Lucian HEIUŞ, Vasile-Florin STAMATIAN, Dan VÎLCEANU, Constantin ŞOVĂIALĂ , Cristinel ROMANESCU, Angelica FĂDOR, Florin Mihai ROMAN și Alexandru PEREŞ

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.59
Soarele apune: 19.35

Calendar creștin- ortodox: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou

Calendar catolic: Fer. Renata, m., LN

Maxima zilei: „Toate hotărârile importante trebuie să le iei singur, fără influenţa altora.” (Titu MAIORESCU)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 lei


Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail