Home | Brand voice | Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan:Declarație de presă 14 martie 2017

Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan:Declarație de presă 14 martie 2017

Publicat de 501 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan:Declarație de presă 14 martie 2017

 

Parlamentul României 

Camera Deputaţilor 

Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan 

 

 

Declarație de presă 14 martie 2017

 

 

Sunt consternat de afirmațiile deputatului PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, dintr-un interviu filmat de Adevărul, în care spune că ar putea ieși să tragă cu armaîn protestatarii din Piața Victoriei. Nu credeam că, în 2017, un membru al Parlamentului României poate face astfel de declarații și poate crede că răspunsul la manifestațiile pașnice pentru democrației ar trebuie să fie violențele și armele de foc.

 

Declarațiile sale sunt absolut iresponsabile și cer instituțiilor abilitate să stabilească dacă parlamentarul poate deține o armă de asalt.

Condamn ferm un astfel de limbaj de ”băiețaș de cartier” și incitarea la violență. Se pare însă că la PSD este un fel de act de bărbăție să defilezi și să ameninți cu arma, atunci când nu ai argumente valabile pentru a combate civilizat o discuție cu cineva care nu împărtășește aceeași opinie.

 

Votul oferit de oameni la alegeri nu îți oferă dreptul să îi ameninți cu tunurile de apă și cu armele de foc pe cei care îti atrag atenția ție, PSD, că faci derapaje grave de la parcursul democratic al unei națiuni!

Cu astfel de oameni a ales partidul baronului suprem Dragnea să reformeze partidul roșu, cu un individ care în 2016 a fost condamnat definitiv pentru dare de mită și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț  incompatibile cu funcția.

 

România este o țară europeană, democratică, în ciuda atacurilor PSD la statul de drept. Partidul roșu se mai alege cu o lozincă după ”noaptea ca hoții”, inepțiile deputatului – pistolar adăugând încă una care nu îi face cinste: ”nu mă lași să fur, scot arma la tine”.

 

Mă delimitez total de parlamentarul PSD, pe care, în aceste condiții, nici nu îl pot considera colegul meu în instituția care ar trebui să facă legi pentru toți cetățenii români, indiferent pe cine au votat, indiferent că sunt protestatari în Piața Victoriei sau la Cotroceni ori în Pitești.

 

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail