Brand voice

Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan:Declarație de presă 14 martie 2017

Ziarul de Vrancea
14 mar 2017 1365 vizualizări

 

Parlamentul României 

Camera Deputaţilor 

Biroul Parlamentar - Deputat Ion Ștefan 

 

 

Declarație de presă 14 martie 2017

 

 

Sunt consternat de afirmațiile deputatului PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, dintr-un interviu filmat de Adevărul, în care spune că ar putea ieși să tragă cu armaîn protestatarii din Piața Victoriei. Nu credeam că, în 2017, un membru al Parlamentului României poate face astfel de declarații și poate crede că răspunsul la manifestațiile pașnice pentru democrației ar trebuie să fie violențele și armele de foc.

 

Declarațiile sale sunt absolut iresponsabile și cer instituțiilor abilitate să stabilească dacă parlamentarul poate deține o armă de asalt.

Condamn ferm un astfel de limbaj de ”băiețaș de cartier” și incitarea la violență. Se pare însă că la PSD este un fel de act de bărbăție să defilezi și să ameninți cu arma, atunci când nu ai argumente valabile pentru a combate civilizat o discuție cu cineva care nu împărtășește aceeași opinie.

 

Votul oferit de oameni la alegeri nu îți oferă dreptul să îi ameninți cu tunurile de apă și cu armele de foc pe cei care îti atrag atenția ție, PSD, că faci derapaje grave de la parcursul democratic al unei națiuni!

Cu astfel de oameni a ales partidul baronului suprem Dragnea să reformeze partidul roșu, cu un individ care în 2016 a fost condamnat definitiv pentru dare de mită și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț  incompatibile cu funcția.

 

România este o țară europeană, democratică, în ciuda atacurilor PSD la statul de drept. Partidul roșu se mai alege cu o lozincă după ”noaptea ca hoții”, inepțiile deputatului – pistolar adăugând încă una care nu îi face cinste: ”nu mă lași să fur, scot arma la tine”.

 

Mă delimitez total de parlamentarul PSD, pe care, în aceste condiții, nici nu îl pot considera colegul meu în instituția care ar trebui să facă legi pentru toți cetățenii români, indiferent pe cine au votat, indiferent că sunt protestatari în Piața Victoriei sau la Cotroceni ori în Pitești.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.