Brand voice

Pelerinaje la Medjugorje

Ziarul de Vrancea
19 apr 2017 5349 vizualizări

 

Plecări Român şi Braşov:

    Bunavestire: 20 martie- 27 Martie

    Aniversare: 20 iunie -27 iunie

    Festivalul tinerilor: 29 iulie -7 august

    Ziua Crucii: 7 septembrie - 14 septembrie

    Sfântul rozariu: 28 octombrie - 4 noiembrie

Organizator:Ghercă Eusebiu - Tel. 0722330677

http://www.pelerinajelamedjugorje.ro/

 Medjugorje

      În ultimele decade ale sec. xx şi acum,la începutul sec.xxI,Medjugorje a reprezentat un loc unic în lume,fiind vizitat de oameni sosiţi din toate colţurile lumii: de rasă albă şi galbenă,negri şi piei-roşii,săraci şi bogaţi,tineri şi bătrâni.Nu există zi în an în care să nu poţi auzi vorbindu-se la Medjugorje mai multe limbi străine. În ziua de 24 iunie 1981,pe Podbrdo,un cătun aparţinând de satul Bijakovici,a apărut după cum mărturisesc cei şase copii,Sfânta Fecioara apare zilnic,chemând toată lumea la pace şi convertire. Ţinând cont de numărul mare de pelerini care au vizitat acest loc(în ultimii 20 de ani,peste 20 de milioane),putem spune aici este un loc de rugăciune al lumii întregi,o ''capitală'' a rugăciunii.

Mesajele Maicii Domnului

     La puţin timp după începerea apariţiilor,Maica Domnului a dat mesaje prin vizionari.A treia zi,Ea a spus: '' Pace,Pace,Pace-doar pacea trebuie să domnească între om şi Dumnezeu şi între toţi oamenii! ''

     Mesajele principale ale Maicii Domnului

Regina Păcii a dat în fiecare zi de joi mesaje pentru cei din parohie şi pelerini.Din 25 ianuarie 1987,Regina Păcii a începutdea mesaje în fiecare 25 ale lunii,prin vizionară Marija Pavlovici Lunetti.Aceste mesaje pot fi găsite în cartea ''Trăiţi iubirea''.

Apariţiile şi Vizionării

     După cum mărturisesc cei şase tineri din parohie,Maică Domnului apare zilnic,din 24 iunie 1981.În prima zi,vizionării s-au înspăimântat şi au fugit.A două zi,ei au răspuns la chemare,au vorbit şi s-au rugat împreună cu Sf. Fecioara. De aceea, ziua de 25 iunie este sărbătorită ca Aniversarea Apariţiilor Reginei Păcii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.