Home | Brand voice | Afla ce isi doresc angajatii de sarbatori

Afla ce isi doresc angajatii de sarbatori

Publicat de 375 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Afla ce isi doresc angajatii de sarbatori

Un studiu recent, realizat la cererea Up Romania, arata ca, printre beneficiile extra salariale pe care si le doresc angajatii romani, se numara tichetele cadou (77%), alaturi de tichetele de masa (79%) si asigurarile medicale.

 

Atunci cand sunt intrebati ce fel de cadouri si-ar dori, angajatii romani spun ca acestea ar trebui sa indeplineasca doua conditii: sa fie memorabile, dar sa le indeplineasca si o nevoie. Prin urmare, angajatii romani si-ar dori sa primeasca din partea angajatorilor, cadouri memorabile, dar si pragmatice.

 

Cu tichetul cadou Cadhoc, angajatorii vor merge la tinta de sarbatori, oferind cu adevarat cadoul mult dorit,  valorificand intr-un mod mai intelept timpul si resursele umane alocate unui proces complex de achizitionare, sortare, impachetare, depozitare si distributie a cadourilor. Elementele care confera plus valoare si cantaresc in luarea deciziei sunt date de posibilitatea inscriptionarii tichetului cu logo-ul companiei, numele angajatului si orice mesaj sau urare de multumire.

 

Odata primit, tichetul Cadhoc poate fi utilizat in peste 55.000 de magazine din intreaga tara, iar gama de produse si servicii acoperite este una ofertanta, de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex si, mai nou, Petrom, Sabion, Maxi Toys sau Flormar.

 

Pe langa simplificarea procesului de achizitionare si oferire a cadourilor, angajatorii pot beneficia si de o serie de avantaje fiscale folosind tichetele cadou pentru angajati. De la inceputul acestui an, tichetele cadou au devenit neimpozabile, daca suma alocata nu depaseste 150 de lei pentru fiecare persoana si sunt oferite de Paste, Craciun, 1 Iunie, 8 Martie sau sarbatori similare ale altor culte religioase. De asemenea, cu aceste ocazii sunt scutite de contributiile salariale si patronale obligatorii si, pentru ca intra in categoria cheltuielilor sociale, acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salari brut anual. Mai mult, Noul Cod Fiscal a extins beneficarii, in sensul in care tichetele cadou pot fi deductibile in limita sumei stabilite, atat pentru angajati si copiii minori ai acestora, cat si pentru angajatii fara copii. Tichetele cadou se pot acorda si in conditiile in care compania are doar un angajat.

 

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

 

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza, fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar si prin intelegerea profund umana a nevoilor consumatorilor, Up Romania se dedica misiunii sale de a simplifica viata tuturor celor cu care intra in contact, de-a lungul intregului lant furnizor-client-beneficiar-afiliat.

 

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie - 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

 

                                                                       (Advertorial)

 

 

 

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail