Brand voice

Compania vrânceană V&G Oil 2002 SRL "dă lovitura" în preajma Sărbătorilor de iarnă 2016!

Ziarul de Vrancea
4 dec 2016 14014 vizualizări
De sărbători alege să trăieşti sănătos,gătind şi consumand sortimente de panificaţie realizate din făină naturală , produsă de compania vrânceană V&G Oil 2002 SRL.Ţineţi cont de o informaţie de însemnătate deosebită: Această făină excepţională nu conţine amelioratori,coloranţi sau alţi componenţi chimici.FOARTE IMPORTANT DE REŢINUT!!!Ambalate la 1 kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg și 40 Kg, sortimentele din gama de făină BIO și cea convențională să găsesc în magazinele AgranoLand din Focșani, Odobești, Țifești, Adjud, Năruja și magazinul de pe Șoseaua Vrancei KM6. De asemenea, puteți găsi aceste produse și în magazinele partenere AgranoLand sau în rețelele de supermarketuri din Vrancea.


Se apropie Sărbătorile de iarnă și deja ne gândim la mirosul îmbietor al cozonacilor, prăjiturilor sau al altor produse de patiserie sau panificație ce se pun la masa noastră tradițională de Crăciun sau de Revelion. Acestea sunt produse ce se consumă la fel de mult și de cei mici dar și de cei mari, de aceea este foarte important ca produsele făcute din făină ce sunt servite la mesele în familie să fie sănătoase pentru organism, să conțină ingrediente naturale și proaspete, din cereale de cea mai bună calitate.

Făina AgranoLand, produsă de compania vrânceană V&G Oil 2002 SRL, este printre foarte puținele fabricate în România ce respectă în totalitate termenul de făină naturală, adică este un produs ce are în compoziția sa doar ceea ce are natura mai bun, în procesul ei de fabricație nefiind adăugat niciun altfel de ingredient artificial, de tipul amelioratorilor, afânătorilor, coloranților sau alți componenți chimici.

Cerealele folosite în procesul de realizare al făinii naturale AgranoLand sunt 100% din producție proprie de pe câmpiile însorite ale Vrancei, fiind folosită o instalație modernă complet automatizată ce asigură cea mai înaltă calitate a făinii și trasabilitatea unui produs ce pleacă din bogăția naturii și ajunge la consumatorul final în cele mai bune condiții, fiind verificat și controlat pentru a avea garanția că este 100% natural, FĂRĂ adaosuri de amelioratori sau afânători.


Făina produsă sub marca AgranoLand acoperă toate gusturile și necesitățile, fiind un produs ideal atât pentru patiserie cât și pentru panificație sau brutărie, cu o gamă de făină convențională și o gamă de făină BIO certificată ecologic:

Făină ecologică

·        Făină de grâu BIO albă superioară 550 - Patiserie

·        Făină de grâu BIO albă 650 – Panificație

·        Făină de grâu Spelta BIO albă 650 – Panificație

·        Făină de grâu Spelta BIO integrală 1750 (dietetică) – Panificație

·        Făină de grâu BIO integrală 1750 (dietetică) – Panificație

·        Făină de grâu BIO neagră 1250 – Panificație

 

Făină convențională

·        Făină de grâu albă superioară 550 - Patiserie

·        Făină de grâu albă 650 – Panificație

·        Făină de grâu integrală 1750 (dietetică) – Panificație

·        Făină de grâu neagră 1250 – Panificație

·        Făină de secară – Panificație

Făina din grâul Spelta BIO are un gust deosebit, mai intens, ce amintește de cel de nucă. Spelta este o cereală străveche, fiind folosită înainte de apariția grâului obișnuit, ce astăzi revine în actualitate, devenind din ce în ce mai populară și mai apreciată. Făina albă din grâu Spelta BIO are o aromă complexă, valorile ei nutriționale fiind net superioare celor ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Iar cea integrală din Spelta BIO conține multe fibre, și fiind un produs integral, are intacte toate substanțele nutritive, fiind mai hrănitoare și mai sănătoasă.

Făina din grâul BIO obișnuit, fie că este albă superioară 550 sau albă 650, are o calitate superioară și permanent controlată, producția ecologică conferindu-i toate vitaminele, fibrele și componentele hrănitoare de care avem nevoie într-o alimentație sănătoasă. Cea BIO integrală 1750 (dietetică) își păstrează toate proprietățile benefice și conținutul bogat deoarece acestea nu se pierd în procesul de rafinare. Fiind un aliment integral, această făină este una dintre cele mai sănătoase surse de energie. Făina BIO neagră 1250 are un conținut mare de fibre, este o sursă bună de antioxidanți din tărâța pe care o conține, oferind multe vitamine și minerale ce ajută la creșterea nivelului de imunitate al corpului și este o bună sursă de energie.

Gama de făină convenționlă produsă din grâu este bogată în fibre, proteine și vitamine ce sunt esențiale pentru corpul nostru, oferind un gust deosebit pentru o viață sănătoasă. Fie că este de tip albă superioară 550, albă 650, integrală 1750 (dietetică) sau neagră 1250, făina AgranoLand este 100% naturală, și datorită calităților ei este recomandată pentru o viață sănătoasă, cu caracteristici deosebite de coacere și întrebuințări multiple.

Făina de secară de la AgranoLand este 100% naturală și are multe beneficii pentru sănătate, pâinea de secară fiind recomandată mai degrabă decât pâinea obișnuită din faină albă sau chiar cea din făină neagră sau graham. Secara este o sursă bogată de substanțe nutritive, fibre alimentare și minerale, având un conținut scăzut de grăsimi saturate.


Vă recomandăm să încercați, să gătiți și să consumați produse alimentare făcute cu făina AgranoLand dacă doriți să aveți un stil de viață sănătos și echilibrat. Conținând doar ingrediente naturale și fără alți ingredienți artificiali, AgranoLand este sursa ta pentru o făină de calitate, proaspătă și sănătoasă.

Ambalate la 1 kg, 2 Kg, 5 Kg,  10 Kg, 20 Kg și 40 Kg, sortimentele din gama de făină BIO și cea convențională să găsesc în magazinele AgranoLand din Focșani, Odobești, Țifești, Adjud, Năruja și magazinul de pe Șoseaua Vrancei KM6. De asemenea, puteți găsi aceste produse și în magazinele partenere AgranoLand sau în rețelele de supermarketuri din Vrancea.

Pentru mai multe detalii vizitați www.agranoland.ro și www.facebook.com/agranoland.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.