Instituţia Prefectului pare să intre într-o eră a non - comunicării. Prefectul Nicuşor Halici închide încet încet porţile dialogului cu presa, dar şi cu cetăţenii.
Citeste
Redactia LIVE!
Focşaniul văzut prin ochii unui cetăţean cu dizabilităţi
Dacă v-ar întreba cineva ce părere aveţi despre Focşani, sunt convinsă că cei mai mulţi dintre voi aţi spune că, deşi e loc de mai bine, Focşaniul este un oraş frumos şi liniştit, cu care vrancenii se mandresc. Cu toate acestea, v-aţi gandit vreodată cum e Focşaniul pentru o persoană cu dizabilităţi?
Reporter Hai-Hui: Putoarea de la (euro)gară sau "Cum să-ţi ţii respiraţia când îţi iei bilet"
Încă de când cobori din tren, pasajul Gării Focşani te îmbie cu o „mireasmă” de nedescris. Cred că unele persoane au înţeles greşit rolul pasajului: nu trebuie să te uşurezi pe pereţii lui pentru a putea trece. Astfel, singura soluţie pentru a ajunge pe peronul 3, cel mai folosit, este să ocoleşti foarte mult până ajungi la o pseudo-cărare sau să treci calea ferată cu sărituri şi căţărări, o adevărată aventură, demnă de „Cartea Junglei”, acţiune ce pune vieţile călătorilor în pericol.


Ziarul de Vrancea te caută! Predă-te!

 • Pentru că eşti tânăr şi curios! Pentru că ai ambiţie şi un spirit de observaţie bine dezvoltat! Pentru că eşti original şi ai mereu spirit de iniţiativă! Şi, mai ales, pentru că îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău şi eşti dornic să rezolvi orice neregulă! Ziarul de Vrancea e pe urmele tale! Avem nevoie de flerul tău pentru a semnala neajunsurile din mediul tău de viaţă. Fii tu ”ochiul din umbră” care să vadă acolo unde alţii se prefac nevăzători! Vino cu idei, iar noi le vom răspândi către lume! Putem fi vocea părerilor tale! Căutăm tineri cu abilităţi jurnalistice, dornici să caute ineditul sub cele mai neobişnuite forme, umblând hai-hui prin oraş şi apoi scriind pentru ziar. Vrei să împărtăşeşti experienţe cu jurnalişti profesionişti în vacanţa de vară? Hai cu noi şi vom face echipă imbatabilă! Dacă te potriveşti descrierii, nu uita! Ziarul de Vrancea te caută! Predă-te! Trimite-ne scrisoarea ta de prezentare la adresa redactia@ziaruldevrancea.ro. Interesul tău e răspunsul la invitaţia noastră! Echipa ZdV

Caută articole

Newsletter

Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mailUltimele stiri / locale

Ultimele stiri nationale

Promovare pe Facebook

Log in

Or you can

Connect with facebook

Vrinceni in lume Femei de Succes 112 in Vrancea Oamenii Muntilor Monumente Mutilate S.O.S.
CELE MAI CITITE
 1. VIDEO!!! Două familii distruse după tragedia rutieră de langă Adjud
 2. Prefectul Halici le-a cerut directorilor PNL - PDL să-şi dea demisiile
 3. Aura şi Răzvan Mustea au divorţat
 4. Preotul director de la Cîmpineanca-soţul secretarei vicelui Bîrlădeanu
 5. Casă de piatră! La Focşani se căsătoresc 50 de cupluri în acest weekend
 6. Vrancea are cu ce se mandri: are singurul baron din regiune în funcţie!
 7. VIDEO!!! + DOCUMENT ATASAT!!!Scandal pe “resturile” ENET-ului la licitaţia de ieri
 8. Patron din Boloteşti reţinut pentru evaziune fiscală cu alcool
 9. La Spitalul Mare din Focşani rişti să dai peste asistenţi slab pregătiţi
 10. Un campion a plecat dintre noi: Lumea sportului îl plange pe Viorel Ion!
Fotografia Zilei Trimite Stirea TA!
S.O.S. Vrancea Dosarele Ziarului de Vrancea

Curs valutar

Rezultate Loto si Joker