Ultima oră

Primăria Adjud a pus camere de supraveghere de 3 milioane de lei

Ziarul de Vrancea
26 aug 2013 1712 vizualizări
Primăria Adjudului a încheiat un proiect demarat în anul 2011 pentru “achiziţionarea şi instalarea de echipamente necesare pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii”.

În cadrul proiectului au fost amplasate sisteme de supraveghere video de care au beneficiat 10 unităţi şcolare, peste 3500 de elevi din Adjud şi localităţile înconjurătoare care frecventează cele 10 unităţi şcolare, precum şi cele peste 150 de persoane angajate la Primăria municipiului Adjud. Proiectul are o valoare totală de 3,1 milioane lei şi a fost finanţat prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 1 “Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşului – poli urbani de creştere”. Reprezentanţii Primăriei Adjud spun că s-au salvat 16 locuri de muncă prin implementarea proiectului şi s-au creat 27 locuri de muncă după realizarea acestuia. “Prin proiectul de monitorizare video se urmăreşte identificarea mai rapidă a făptaşilor în cazul producerii unei infracţiuni, descurajarea producerii de infracţiuni prin monitorizarea permanentă a zonelor cu aglomerări de persoane, reducerea riscurilor la care sunt expuşi elevii şi preşcolarii prin monitorizarea permanentă a zonelor din preajma şcolilor, grădiniţelor şi liceelor, reducerea riscurilor de accident prin monitorizarea intersecţiilor aglomerate”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Adjud. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.