Ultima oră

Mini-Ştiri: Prins în timp ce fura oglinzi retrovizoare

Ziarul de Vrancea
9 mai 2013 1192 vizualizări
Un tanăr din comuna Tătăranu este cercetat de poliţişti după ce a fost prins furand oglinzile unor maşini parcate. Ieri noapte, poliţiştii focşăneni l-au prins în flagrant pe Cosmin D., 19 ani, din comuna Tătăranu, în timp ce rupea două oglinzi retrovizoare, de la două autoturisme parcate pe strada Mihail Kogălniceanu din Focşani

Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate, în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale. De asemenea, doi tineri din Sihlea sunt audiaţi de poliţişti după ce au spart locuinţa unui bătran. Poliţiştii din Sihlea au fost sesizaţi că în noaptea zilei de1/2 mai, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui Traian T., de 80 ani, din satul Bogza, de unde au furat obiecte de îmbrăcăminte şi lenjerie de pat în valoare totală de 600 lei. În urma cercetărilor effectuate, poliţiştii i-au depistat pe Costin Marius H., 17 ani, şi pe Vasile L., 21 ani, ambii din Sihlea. Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat. (Dan CHIRIAC)

Magazin spart în Gara Focşani

Un bărbat din judeţul Vaslui este cercetat penal după ce a spart un magazin din Gara Focşani. Hoţul, în varstă de 62 de ani, din comuna Fereşti, a pătruns prin efracţie în interiorul sediului unei societăţi comerciale de unde a sustras diferite bunuri, ţigări, băuturi alcoolice. Valoarea prejudiciului se ridică la 600 de lei. Suspectul este cercetat acum de poliţişti pentru săvarşirea infracţiunii de furt calificat. (D. C.)

Femeie supraponderală scoasă din casă de pompieri

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în sprijinul unui echipaj al Ambulanţei pentru transportarea unei persoane supraponderale de la domiciliu la ambulanţă. Femeia avea nevoie de tratament medical şi a fost transportată cu targa de la etajul al III-lea al blocului unde locuia, pe strada Cartier CFR , până la ambulanţa care o aştepta în faţa imobilului. Femeia se află acum în spital. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.