Ultima oră

VIDEO!!! Bărbat mancat de caini pe campul Odobeştiului

Aurelian Ivan
22 ian 2013 4186 vizualizări
O bucată din craniul unui om a fost găsită în gura unui caine, la intrarea în Odobeşti

Imagini şocante ieri pe campul de la intrarea în oraşul Odobeşti: un caine rodea de zor craniul unui om. Mandibula şi alte cateva oase umane însangerate erau împrăştiate pe zăpadă. Scena a fost văzută de paznicul unei societăţi de vinificaţie. „Cand am ajuns la poata societăţii, cainele rodea aici. Am venit din curiozitate să văd ce roade şi mi-am dat seama că e un craniu. Vă daţi seama că te iau fiorii să vezi aşa ceva”, a povestit Maricel Spulber, paznic la societate. Acesta l-a sunat imediat pe administratorul firmei care a venit într-un suflet să vadă ce se întamplă. „Iniţial am crezut că e o glumă, dar văzand totul le-am zis să sune la poliţie. Nu ne atingem de lucrurile astea, sunt lucruri serioase” a spus Alexandru Rotaru, administratorul firmei. În scurt timp întreaga zonă fost împanzită de criminalişti, oamenii legii aducand şi caini antrenaţi special să sondeze zona pentru a găsi restul cadavrului. Însă pe campul din apropiere poliţiştii nu au descoperit alte oseminte.
Haite de caini vagabonzi îşi fac veacul prin zonă
„Am fost sesizaţi despre faptul că la ieşire din municipiul Focşani a fost găsit un craniu, iar acesta se pare că este uman. Colegii mei efectuează toate verificările în vederea identificării persoanei care ar fi decedat în urma acestui eveniment”, ne-a declarat Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al IPJ Vrancea. Craniul a fost transportat la Serviciul Medico-Legal în vederea efectuării unei expertize, pentru a se stabili sexul, vârsta, vechimea şi ce leziuni traumatice prezintă. Medicii legişti urmează să stabilească de cât timp este decedată persoana, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă este una din persoanele date dispărute în zonă. La prima vedere, potrivit oamenilor legii, craniul ar aparţine unui bărbat trecut de varsta a doua. Localnicii spun că pe campurile de la ieşirea din Focşani şi pană la intrarea în oraşul Odobeşti sunt mulţi caini vagabonzi şi nu este exclus ca bărbatul să fi fost ucis de aceştia. O altă ipoteză ar fi că bărbatul ar fi murit de frig, iar cainii l-au găsit şi l-au mancat, împrăştiindu-i rămăşiţele. „Sunt foarte mulţi caini vagabonzi pe aici care cară şi aduc fel de fel de lucruri”, ne-a mai declarat administratorul societăţii de vinificaţie. (Aurelian IVAN)

 

Şocant! Craniu de om dezgropat de caini

Poliţia din oraşul Odobeşti a fost sesizată în această dimineaţă că un craniu uman este mancat de caini pe o stradă din oraş.

Se pare că respectivul craniu a fost dezgropat de animale de pe campul de la marginea localităţii. Sesizată de localnici, Poliţia a ridicat resturile şi a început să facă cercetări. Craniul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Medico-Legal în vederea efectuării unei expertize, pentru a se stabili sexul, vârsta, vechimea şi daca prezintă leziuni traumatice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii în vederea stabilirii provenienţei craniului si împrejurărilor în care a ajuns în locul respectiv. În urmă cu peste 20 de ani, pe campurile din apropierea Focşaniului a mai fost găsit craniul unei femei, care s-a dovedit că fusese omorată de soţ. Craniul a fost păstrat ani în şir de un fost şef al poliţiei municipale, în biroul său de lucru.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
ionel, acum 4105 zile, 7 ore, 2 minute, 22 secunde
Dac-o fi Elodia????
paul, acum 4105 zile, 7 ore, 29 minute, 8 secunde
la prima vedere posibil sa fie al babei vrancioaia, am inteles ca pana acum nu s-a gasit, poate fi luata ca ipoteza de lucru pentru anchetatori, sau este vreunul din fostii proprietari de paduri, citeste integral
cititor, acum 4105 zile, 8 ore, 46 minute, 33 secunde
Craniul "colonelului Hamlet" era pastrat in sertarul de la birou si era folosit pentru a-i pune pe tiganii anchetati sa jure in anii 90. Ofiterul traieste, dar este la pensie.
Dan, acum 4105 zile, 11 ore, 6 secunde
Nu mai speculati aiurea , in fuga dupa stiri de senzatie , scrieti pe baza de probe si nu vorbe , craniul pastrat de un fost sef de politie in biroul sau de lucru este o legenda a Politiei mun. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.