Ultima oră

Bestie! Şi-a violat bunica în noaptea de Sfantul Ioan

Ziarul de Vrancea
10 ian 2013 2677 vizualizări
Un tanăr din comuna Sihlea este acuzat că şi-a violat bunica în noaptea de Sfîntul Ioan. Poliţiştii din Gugeşti au fost sesizaţi de Floarea G., 62 de ani, din comuna Sihlea, că în noaptea de 7/8 ianuarie ar fi fost agresată sexual.

Încă o faptă reprobabilă a îngrozit comuna Sihlea. Un tanăr de 19 ani şi-a violat propria bunică, chiar la început de an. Cătălin Giot, din Sihlea, este acuzat că şi-a violat bunica în noaptea de Sfîntul Ioan. Poliţiştii din Gugeşti au fost sesizaţi de Floarea G., 62 de ani, că în noaptea de 7/8 ianuarie ar fi fost agresată sexual.  Autorul a fost reţinut, fiind acuzat că şi-a violat bunica. “În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că faptele se confirmă. Nepotul său de 19 ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a obligat-o să întreţină un raport sexual normal cu acesta”, spune inspectorul Bogdan Toader, de la Poliţia vranceană. Suspectul a fost reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital şi va fi supusă unei expertize medico-legale. Procurorul care se ocupă de caz a redactat propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol şi incest. Judecătoria Focşani a dispus încarcerarea învinuitului pentru următoarele 29 zile. Autorul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu bunica sa, asta după ce a consumat băuturi alcoolice. Tanărul a mai avut probleme în trecut, care nu au ajuns însă la gravitatea celei pentru care acum a ajuns după gratii. Cătălin Giot este singurul copil la părinţi, mama sa fiind plecată în Italia la muncă, iar tatăl fiind decedat. Conform autorităţilor, tanărul locuia cu bunica sa paternă din Sihlea de mai multă vreme, iar în seara în care a siluit-o pe femeia care l-a îngrijit de mic copil, consumase alcool în exces.  Vecinii spun că nu înţeleg cum un nepot ar fi putut profita chiar de bunica sa, cea care l-a îngrijit. “A mai făcut el probleme, însă nu aşa. A băut de Sf. Ion că a primit bani de sărbători de la maică-sa şi cred că s-a şi drogat, că altfel nu ştiu cum s-a dus peste bunica-sa”, a spus o vecină a femeii. Tanărul va putea face recurs împotriva arestării preventive. (D. CHIRIAC, G. SAVA)


Nepot incestuous la Sihlea!

Anchetatorii îl suspectează pe agresor că şi-a băut minţile înainte de a comite violul u băiatul de 19 ani a ajuns după gratii pentru 29 de zile


Şi-a băut minţile de Sfantul Ion, apoi şi-a necinstit bunica

Cătălin Giot, 19 ani a fost reţinut, fiind acuzat că şi-a violat bunica. “În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că faptele se confirmă. Nepotul său de 19 ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a obligat-o să întreţină un raport sexual normal cu acesta”, spune inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. Suspectul a fost reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital şi va fi supusă unei expertize medico-legală. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
m. a, acum 4096 zile, 26 minute, 42 secunde
toate urgiile au fost rezultatul betiilor....o probl. f. grava,...ce se poate face????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.