Ultima oră

VIDEO!!!Violatorul cu goblenuri! Barmaniţă desfigurată şi violată de un fost puşcăriaş

Ziarul de Vrancea
14 sep 2012 33931 vizualizări
Un grav atac comis împotriva unei tinere, de o brutalitate fără precedent, a îngrozit comunitatea focşăneană.O barmaniţă de la Apollo a fost urmărită la ieşirea de la serviciu, bătută cu brutalitate şi trasă într-un loc ferit de ochii lumii, unde a fost batjocorită.Fata a fost salvată din mainile fostului deţinut de un poliţist care a văzut totul pe fereastră.Autorul acestei grozăvii are 25 de ani de puşcărie la activ şi a fost eliberat pentru bună purtare din puşcărie, după ce a cusut zeci de goblenuri.Tanăra se zbate între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă, avand toate oasele feţei sfăramate

O tanără de 22 de ani a trecut în noaptea de miercuri spre joi prin cumpăna vieţii ei, fiind bătută cu violenţă, violată şi talhărită de un fost puşcăriaş, pe drumul de la serviciu către casă. Fata este barmaniţă la un local din cartierul Sud al Focşaniului, situat în spatele Universităţii “George Bariţiu”, şi a fost urmărită cand a ieşit de la serviciu. Autorul este un infractor periculos, în varstă de 44 de ani, eliberat din închisoare înainte de termen pentru bună purtare după ce s-a apucat de cusut goblenuri. Totul s-a întamplat în jurul orei 02.00 în momentul în care Nina M. a scăpat de la muncă şi vroia să ajungă acasă, pe strada Aleea Echităţii. Tanăra a fost reperată de Raj Pantelimon, fiind victima unuia dintre cele mai dure atacuri asupra unei femei comise în oraş în ultimii ani. Bărbatul a lovit-o pe fată fără milă după care, în cădere, tanăra a fost lovită şi cu capul de o bordură, ceea ce a condus la pierderea cunoştinţei. Autorul a luat-o apoi în braţe şi a dus-o pe un spaţiu verde, într-un loc ferit, unde fata şi-a revenit, moment în care bestia a lovit-o din nou, astfel încat aceasta a leşinat. Anchetatorii nu au reuşit să afle prea multe de la victimă însă se pare că fata a fost violată în stare de inconştienţă. Ţipetele din primele momente ale atacului au fost auzite însă de către unul dintre locatarii din zonă, poliţist de profesie. De altfel, poliţistul a fost cel care a salvat-o pe tanără, asta după ce a sunat iniţial la 112, apoi a coborat din casă şi a mers spre locul unde s-a petrecut grozăvia.


Monstrul era înarmat cu o rangă

Tanăra a fost găsită dezbrăcată, fără cunoştinţă şi plină de sange. Poliţistul care şi-a alertat colegii, dar şi patrulele venite în cel mai scurt timp în zonă, au reuşit să îl identifice în scurtă vreme pe cel care s-a dovedit a fi principalul suspect, Raj Pantelimon, care a fost mai apoi reţinut şi dus la Poliţie pentru interogatoriu. “În jurul orei 02.20, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată printr-un apel telefonic că în zona cartierului Sud o persoană de sex feminin a fost agresată. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică care a constatat că un bărbat în varstă de 45 ani, recidivist, a agresat o persoană de sex feminin după care ar fi violat-o. Din primele verificări s-a constatat că bărbatul a fost eliberat în cursul anului trecut din Penitenciarul Focşani unde era condamnat pentru talhărie. Persoana a fost reţinută, iar în momentul de faţă este prezentat la Parchet pentru emiterea mandatului de reţinere pentru 24 ore”, a precizat subcomisarul Zorel Burlan, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea. Asupra principalului suspect a fost găsită şi o rangă, cu care era pregătit să-i atace pe cei care vroiau să-l reţină. De asemenea, bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea urme de sange pe haine.


Desfigurată, la terapie intensivă


După ce a fost salvată din mainile fostului deţinut, la faţa locului au fost chemate şi cadrele de la Ambulanţă. Aceasta a fost găsită inconştientă între două maşini parcate în zona în care a fost agresată. “La faţa locului a fost găsită o persoană de sex feminin în stradă, dezbrăcată de la brau în jos, comatoasă. Nu se putea comunica cu ea şi prezenta un traumatism facial grav, cu edem masiv al feţei şi urme de agresiune pe corp”, a precizat dr. Vitalie Beţişor, managerul Serviciului de Ambulanţă. Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani, fiind preluată de medicii de la UPU. Aceasta a fost internată în secţia de terapie intensivă pentru a fi îngrijită. Fata a fost sedată de medici pentru că era foarte agitată, deşi nu se putea comunica cu ea. Timp de cateva ore, tanără a fost investigată medical. I s-a făcut şi o tomografie în urma căreia s-a constatat că aceasta nu are leziuni cerebrale. Dr. Daniela Ciobanu, medic la ATI, spune că tanăra a fost adusă în stare de şoc, era palidă, fără tensiune şi prezenta un traumatism facial grav. Tanăra va mai rămane sub supraveghere în condiţiile în care toate oasele feţei sunt sfăramate. Şi poliţiştii aşteaptă ca tanăra să se trezească pentru a afla ce s-a întamplat.


Violatorul cu goblenuri


Autorul, Raj Pantelimon, avand la activ mai mulţi ani de închisoare pentru viol, talhărie, şi alte fapte comise cu violenţă a fost reţinut de poliţişti şi a ajuns şi în faţa procurorilor. Acesta nu a recunoscut iniţial absolut nimic, după care, pus în faţa probelor, a declarat că ar fi atacat-o pe tanără şi ar fi talhărit-o. Bărbatul a recunoscut că i-ar fi luat acesteia telefonul mobil, nu însă şi banii, circa 20 lei, care au fost găsiţi asupra lui. La nici 12 ore de la eveniment, bestia nu îşi mai aducea aminte că ar fi violat-o, ci doar că ar fi avut această intenţie, însă, conform propriilor declaraţii, a fugit în momentul în care l-a văzut l-a văzut pe poliţistul care a sunat la 112. Anchetatorii aşteaptă în cursul zilei de azi şi primele indicii medico-legale, însă l-au reţinut deja pe autor pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol, talhărie şi tentativă la omor deosebit de grav. Raj Pantelimon are, la 45 de ani, condamnări care însumează circa 25 de ani, toate pentru fapte comise cu violenţă. Acesta a fost eliberat din închisoare înainte de termen pentru bună purtare după ce s-a apucat de cusut goblenuri. A mai rămas cu un rest de pedeapsă de peste trei ani, care, în cazul în care va fi găsit vinovat, i se vor adăuga la pedeapsa rezultantă. “A executat în Penitenciarul Focşani o pedeapsă de 12 ani pentru talhărie începand cu anul 2002 şi a fost eliberat condiţionat la sfarşitul lunii noiembrie 2011, urmand să îşi reia locul în societate. Pe timpul executării pedepsei a avut o comportare corespunzătoare, a desfăşurat activităţi socio-educative, a urmat cursul de şcolarizare, fapt ce a determinat obţinerea unui număr de cinci recompense, iar comisia de eliberare condiţionată, la a doua discuţie, a hotărat să propună instanţei eliberarea lui condiţionată”, a precizat comisarul şef Ion Diţă, şeful Penitenciarului Focşani. Bărbatul a mai fost închis şi pentru alte fapte înainte de 2002.


Jungla de pe străzile Focşaniului


Locatarii din cartierul Sud nu îşi explică cum s-a putut întampla aşa ceva în condiţiile în care zona este acoperită de poliţie în fiecare noapte. Cei care au aflat vestea dimineaţă despre cele întamplate au rămas uimiţi. “Este un copil bun, stă de caţiva ani în zonă. Locuieşte singură şi are prieten. Ştiam că lucrează la un bar dar vroia să îşi schimbe serviciul pentru că venea foarte tarziu”, a spus o femeie din cartier. “Am văzut poliţia dimineaţă, poza locul. Am auzit că o domnişoară a fost violată. Nu ştiu cum s-a întamplat pentru că sunt multe patrule în zonă”, a mai spus un bărbat care locuieşte în cartierul Sud. Incidentul s-a produs la caţiva paşi de locuinţa lui Florentin Puşcoiu, criminalul preotului Tudor Marin, eliberat din închisoare pe motiv că nu are discernămant, fiind bolnav de schizofrenie paranoidă. Cazul ridică semne de întrebare cu privire la siguranţa celor care se deplasează noaptea pe străzile din municipiu. De altfel, poliţiştii vor pune astăzi cap la cap toate declaraţiile pentru a vedea dacă infractorul a fost în bar înainte de atac sau a reperat-o pe tanără direct pe stradă, mai ales că locuieşte în Cartierul Sud. Atacul împotriva tinerei ar putea fi încadrat în categoria accidentelor de muncă, în condiţiile în care aceasta se întorcea de la serviciu, tarziu în noapte. Vom reveni cu amănunte. (R. MANOLACHE, G. SAVA)

“Vedeta” Penitenciarului Mandreşti


Raj Pantelimon a fost vedeta Penitenciarului din Focşani în urmă cu ceva timp după ce a avut o expoziţie cu vânzare de goblenuri la Parlamentul României. Lucrările violatorului au fost admirate de senatori şi deputaţi. “Am 43 de ani, dar am stat mai mult prin puşcărie. Opt clase le-am făcut aici, la puşcărie. Tot aici am învăţat să fac şi goblenuri. Sunt expert acum şi sunt mulţi colegi care vor să facă şi ei asftel de lucrări. Trebuie să ai multă răbdare şi să fii meticulos. Mai uiţi de probleme şi trece timpul mai repede”, povestestea pentru un ziar local Raj Pantelimon.

Prefectul le cere poliţiştilor să fie mai vigilenţi


Mai multă vigilenţă din partea poliţiştilor. Acest lucru şi-l doreşte prefectul judeţului Cătălin Kanty Popescu de la oamenii legii, după ce în cartierul Sud a fost violată tanăra de 22 ani. “Nu considerăm că este o problemă care se poate repeta. A fost un accident şi am cerut comandantului Poliţiei să transmită patrulelor să acorde o atenţie deosebită. Nu vom suplimenta patrulele, dar li s-a transmis să fie mai vigilenţi şi să intervină cand li se pare ceva suspect”, a spus prefectul Cătălin Popescu. (R. M.)
Pe pagina webTV a “Ziarului de Vrancea” puteţi viziona declaraţiile date de autorităţi cu privire la incidentul produs în cartierul Sud

Barmaniţă bătută şi violată noaptea trecută în Sud

O barmaniţă de la un local din cartierul Sud al Focşaniului a fost violată cu bestialitate noaptea trecută, într-unul dintre cele mai dure atacuri asupra unei femei comise în oraş în ultimii ani. Autorul este un infractor periculos, in varstă de 45 de ani, eliberat din inchisoare inainte de termen pentru buna purtare dupa ce s-a apucat de cusut goblenuri.

Potrivit Poliţiei, tanăra a fost reperată la locul de muncă de către fostul puşcăriaş, urmărită şi atacată în jurul orelor 2.00 dimineaţa, la mică distanţă de barul Apollo, pe strada Aleea Echitatii. Potrivit primelor informaţii, fata a fost ameninţată, bătută şi violată, în prezent fiind internată în stare foarte gravă în Spitalul Judeţean de Urgenţă. Ea a fost gasita pe strada, dezbracata de la brau in jos. Politistii nu au putut comunica in nici un fel cu victima, care se afla acum internata la Terapie Intensiva. Presupusul autor este Raj Pantelimon, avand la activ 25 de ani de inchisoare pentru viol, talhărie şi omor. Acesta a fost reţinut în această dimineaţă în cartierul Sud. Întrucat starea fetei este gravă, medicii încearcă să o stabilizeze penru a o trimite la un spital de specialitate. Vom reveni cu amănunte.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 38

Adaugă comentariu
me, acum 4212 zile, 6 ore, 57 minute, 32 secunde
Exact cum spuneam si cu alte ocazii: toate astea se intampla deoarece nu mai avem patrule de politisti si jandarmipe strazile din Focsani. Daca nu le avem in Piata Unirii , unde este circ si galagie citeste integral
ionut .m, acum 4212 zile, 18 ore, 16 minute, 53 secunde
propun sa se faca o echipa de voluntari care sa aiba o relatie destul de comunicativa cu politia locala practic sa comunice sau chiar sa intervina in cazul in care persoane sunt agresate indiferent citeste integral
Adelina, acum 4212 zile, 22 ore, 41 minute, 41 secunde
Frumoase comentarii, dar patetice... Nu o sa faceti nimic: eutanasiere, impuscare, etc. O sa privitzi ca frahierii cum strainii decid in tzara voastara. Ei, strainii, nu il vor pe Raj Pantelimon in citeste integral
alin, acum 4213 zile, 2 ore, 4 minute, 6 secunde
eu propun altceva,sa omoram toate ciorile,,,,ca m-am saturat de tiganiii trebuie omorati,iar tu doru nu numai tu ai iesi daca ai fi auzit zgomote,orice om normal ar fi trebuit sa iasa jur ca ii rupeam citeste integral
doru sava, acum 4213 zile, 3 ore, 30 minute, 54 secunde
nu cred ca politia este asa vinovata de treaba asta.prin cartier eu ii vad mereu circuland dar nu pot fi ei mereu la locul potrivit.ce sa faca politia?sa puna din 100 in 100 metri cate un politist de citeste integral
doru sava, acum 4213 zile, 3 ore, 33 minute, 56 secunde
nu cred ca politia este asa vinovata de treaba asta.prin cartier eu ii vad mereu circuland dar nu pot fi ei mereu la locul potrivit.ce sa faca politia?sa puna din 100 in 100 metri cate un politist de citeste integral
verdesh, acum 4213 zile, 5 ore, 9 minute, 52 secunde
i se spune NEGRU,a locuit pe str.revolutiei in SUD,mai are inca vreo 3 frati care sunt ruginiti de puscarie(mircea,bostanu si georgel) si acum vreo 25 de ani teroriza sud-ul dar imi pare bine ca am citeste integral
Gruparea Anonymus, acum 4213 zile, 6 ore, 30 minute, 7 secunde
La noi la focsani politia sta prin baruri sa joace la pacanele , vin si iau date la copii , dau amenzi la boschetari , nu se ocupa de ceea ce trebuie sa faca ei cu adevarat , sa patruleze zonele rau citeste integral
danb, acum 4213 zile, 7 ore, 24 minute, 33 secunde
Mie mi se pare ca acest caz este in primul rand un esec al sistemului penitenciar romanesc. Daca lasi o vipera libera si cineva va fi muscat se pune intrebarea cine este vinovatul principal, vipera citeste integral
Adina, acum 4213 zile, 7 ore, 24 minute, 43 secunde
Există două Românii....una a noastră, a celor mulți , care trăim in nesiguranță pentru noi și pentru copiii noștri, care muncim și cotizăm la stat pentru a putea întreține o hoarda de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.