Ultima oră

Trei ucraineni implicaţi într-un accident la Adjud

Dan Chiriac
31 aug 2012 4584 vizualizări
Accidentul a avut loc după o întoarcere greşită u poliţiştii fac razii pentru prevenirea accidentelor u joi, în urma acţiunii pentru centură, au fost amendaţi şi pasagerii care nu se asiguraseră

Doi cetăţeni din Ucraina au fost victimele unui accident rutier produs la Adjud. Totul s-a întamplat după ce un şofer din ţara vecină a efectuat o manevră greşită. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că pe DN 2, în afara municipiului Adjud, ucraineanul Oleh S., în timp ce conducea un VW, s-a angajat în efectuarea manevrei de întoarcere fără să se asigure. Acesta a intrat în coliziune cu un microbuz Mercedes, care se deplasa regulamentar. A rezultat rănirea uşoară a lui Ivan S., 43 ani, şi Serhii F., 38 ani, ambii cetăţeni ucraineni, pasageri în VW. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a incidentului. Alte două accidente s-au produs joi în judeţ. În comuna Slobozia Bradului, Marian B., 24 ani, din localitate, aflat într-o autoutilitară Dacia, a acroşat un tanăr de 20 de ani. Sorin-Ionuţ U., 20 ani, din comuna Buciumeni, judeţul Galaţi, a fost rănit uşor după ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto nu era băut. Pe strada Mărăşeşti din Focşani, Liliana G., 46 ani, în timp ce conducea un Chevrolet, a virat la dreapta şi l-a acroşat pe Dan P., 60 ani, din comuna Vânători, care se deplasa pe o bicicletă. Victima a fost rănită uşor.

Pasageri amendaţi pentru lipsa centurii

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au dat publicităţii ieri şi datele acţiunii de joi ce a vizat şoferii şi pasagerii care nu poartă centura de siguranţă. “Noutatea o reprezintă faptul că au fost sancţionaţi 13 pasageri care erau pe bancheta din dreapta sau în spate şi care nu purtau centura, deşi autoturismele erau prevăzute cu sisteme de prindere pentru toate locurile. În total au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.010 lei. În cadrul acţiunii au fost reţinute şi două permise de conducere, unor şoferi care au circulat cu 108 şi 116 km/h în interiorul localităţii”, ne-a precizat comisarul şef Adrian Huzum, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. Poliţiştii au continuat ieri razia pentru verificarea transportatorilor de marfă. Totodată, în cele două zile de la finalul săptămanii, poliţiştii vor organiza o razie de amploare pentru depistarea şoferilor care se urcă băuţi la volan. Acţiunea va avea loc în Focşani, dar şi în alte oraşe din judeţ. “La acţiuni vor lua parte poliţiştii de la rutier, dar şi cei de la subunităţile de poliţie”, ne-a mai precizat Adrian Huzum. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.