Ultima oră

Mini-Ştiri: Nereju: I-a luat casa foc de la o ţigară

Ziarul de Vrancea
10 aug 2012 1308 vizualizări
Un bărbat din comuna Nereju a chemat pompierii după ce i-a luat casa foc.

În urma incendiului au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de circa 100 mp, două anexe pe o suprafaţă de circa 80 mp, un frigider, un aragaz, o maşină de spălat, un motofierăstrău, mobilierul existent în patru camere, 300 kg porumb boabe, 100 kg mălai, circa 12 tone fân, circa 15 ms lemn de foc, 3 biciclete, documentele de identitate ale soţiei proprietarului şi actele de proprietate ale locuinţei, diferite bunuri de uz casnic şi o sumă de bani. Pompierii au constatat că cel mai probabil evenimentul a fost  provocat de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător. (R. M.)

Odobeşti: După şpriţ a plecat cu maşina spre casă

Un bărbat din judeţul Brăila s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan. Joi, pe DN 2 M, în oraşul Odobeşti, poliţiştii l-au depistat pe  Constantin I., 46 ani, din comuna Jirlău, aflat la volanul unei maşini Dacia. Acesta prezenta halenă alcoolică şi a fost testat cu aparatul etilotest. Alcoolemia a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost
reţinut pemisul de conducere, i-au fost recoltate probe biologice şi i-a fost întocmit dosar penal. (D.C.)

Focşani: Feraru a furat schela

Fierul vechi are mare căutare, mai ales dacă este gratis. La asta s-a gandit probabil şi Florin Feraru, cand a demontat bucată cu bucată o schelă pentru a o vinde la un centru de colectare a materialelor refolosibile. Fapta s-a petrecut acum două luni, iar autorul a fost identificat în scurt timp şi şi-a recunoscut faptele. Asta nu s-a scăpat însă de judecată. (G. S.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.