Ultima oră

Vosganian aruncă bomba în USL: liberalii n-au încredere în pesedişti

Iulia Crețu
23 mai 2012 8417 vizualizări
Liderul liberal a scris acest lucru pe blogul său şi după o vizită la Focşani

Un liberal are curajul să îşi asume, taman acum, cu cateva zile înainte de alegerile locale, că în sanul USL este o neîncredere totală. Senatorul PNL de Iaşi, Varujan Vosganian, scrie pe blogul său, după mai multe vizite de campanie în teritoriu, printre care şi una la Focşani că “între PNL şi PSD există o neîncredere privind susţinerea reciprocă a candidaţilor”. “Trebuie să mărturisesc că această neîncredere se regăseşte mai ales în rândurile combatanţilor liberali, cu privire la sinceritatea colegilor pesedişti”, afirmă liberalul. Vosganian recunoaşte că pe harta USL sunt puncte critice, aşa cum este la Buzău şi cum va fi şi în Vrancea în anumite localităţi unde oficial USL sprijină un candidat liberal, iar neoficial va fi cu un independent. “Încleştările capătă, uneori, accente dramatice, aşa cum se întâmplă, de pildă, în judeţele Buzău, Olt sau Dolj”, după cum mai scrie Vosganian într-o postare intitulată „Corespondenţă din campanie: Principalul adversar al PNL în alegerile locale este… PSD!”. Totuşi, în ciuda neîncrederii reciproce, USL s-ar pregăti de un succes pe 10 iunie. Potrivit liderului liberal, peste două treimi dintre edilii în funcţie vor fi reconfirmaţi. „Primarii PNL sau PSD care candidează sub sigla USL pot să plece în concediu, în timpul campaniei electorale, şi să-şi pregătească, fără nici o grijă, discursul de reînvestire, pentru 11 iunie. Victoria USL în alegerile locale va fi zdrobitoare”, crede Vosganian. Deşi astfel de suspiciuni despre care vorbeşte deschis Varujan Vosganian sunt şi la Vrancea, fiind spuse de multe ori de edilii liberali, care au afirmat că în campanie nu se bazează pe social democraţi, liderul PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, nu le-a confirmat. Totuşi, o răsturnare de situaţie pe principiul enunţat de Vosganian s-ar putea produce în comuna din inima Colegiului Dumitreşti al lui Săpunaru. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
mm, acum 4352 zile, 16 ore, 26 minute, 32 secunde
in sfarsit va dati si voi seama cat de mult o sa pierdeti k pnl-isti cu alianta cu psd!!si v-ati mai taiat si craca de sub picioare cu un singur tur cand in judet la noi nu iese de ani buni doar unu citeste integral
, acum 4352 zile, 16 ore, 42 minute, 3 secunde
Este un proverb romanesc "Spune-mi cu cine te insotesti ,ca sa-ti spui cine esti " Liberali din istorie au demonstrat ca sunt niste tradatori. Taranistul Coposu de altfel singurul cu o citeste integral
relu, acum 4352 zile, 18 ore, 15 minute, 36 secunde
Inca un armean destept ?! Pe dracu' . O hahalera ! N-a trecut de nivelul contabilului de CAP dar se crede mare economist.
fani, acum 4352 zile, 18 ore, 34 minute, 57 secunde
@pepperes -ai retinut numai ce ti-a convenit. Nici nu ati inceput bine ca iaca v-ati poticnit! Era de asteptat.Cu Crinut in frunte si cu psd-ul aliat nu poti merge la mai bine! Tineti-o tot asa!
peppers, acum 4352 zile, 18 ore, 42 minute, 29 secunde
Din ce spune Vosganian eu am retinut un lucru, victoria USL în alegerile locale va fi zdrobitoare !!!!
xxxx, acum 4352 zile, 19 ore, 15 minute, 27 secunde
Asa tataie! Pai cine este mai tare? Informatorul, sau ofiterul? Eiii comedia babei!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.