Ultima oră

De “Earth Hour Vrancea”Vrîncenii sînt invitaţi să inunde Piaţa Unirii cu lumînări aprinse

Sorin Tudose
27 mar 2012 4356 vizualizări
Iniţiativa aparţine blogsferei vrîncene

Sîmbătă, 31 martie, între orele 20.30 – 21.30, vrîncenii sînt aşteptaţi în Piaţa Unirii din Focşani pentru a lua parte la acţiunea Earth Hour Vrancea – “Ora Pămîntului”. “Odată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sînt esenţiale funcţionării şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by, este momentul să trecem la o schimbare pozitivă şi profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul. Cei care doresc să participe, sînt rugaţi să vină cu o lumînare tip pastilă pentru a marca momentul. Lumînările vor fi folosite pentru a scrie “Earth Hour Vrancea” pe pavajul din Piaţa Unirii. Întreaga acţiune, va putea fi urmarită în direct pe internet prin intermediul unei camere web (http://www.jurnalul.ro/webcam/foc-ani-265.html#339). Mulţumim Primăriei Focşani pentru deschiderea faţă de această acţiune, cît şi partenerilor noştri care ne-au sprijit în promovare: WWF Romania, Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea, Asociaţia Potpourri, Asociaţia Focul Viu”, transmit bloggerii vrînceni. Primăria Focşani a spus că va închide iluminatul public de pe bulevradele oraşului, din instituţiile publice cît şi din Piaţa Unirii. La îndemnul WWF, organizaţia care a iniţiat mişcarea acum cinci ani, peste 5.200 orase din peste 135 de ţări au stins lumina de Earth Hour in 2011 inducînd un sentiment de apartenenţă la o comunitate participanţilor. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Dan Trofin, acum 4405 zile, 5 ore, 36 minute, 46 secunde
@neverlandd : unii dintre noi am stins lumina indirect, atunci cand ne faceam lectiile la lumina luminarii inainte de 1989 ! atunci faceam EARTH HOUR, vrand-nevrand, aproape in fiecare zi :))
neverlandd, acum 4405 zile, 10 ore, 41 minute, 33 secunde
inchid alimentarea cu energie electrica din bloc de la panou ,daca vecinii nu sting lumina :D
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.