Ultima oră

Ziarul de Vrancea şi-a premiat cititorii fideli de Crăciun: “Porcul Ghiţă” şi-a găsit stăpînul

Lorena Meca
21 dec 2011 5775 vizualizări
Sărbătoarea Crăciunului se apropie, iar Moşul s-a grăbit aseară să împartă daruri celor mai fideli cititori ai Ziarului de Vrancea.

Peste o mie de cititori au depus în urna special amenajată la sediul redacţiei taloanele pentru tradiţionalul concurs organizat de Ziarul de Vrancea, al cărui mare premiu a fost “Porcul Ghiţă” de Crăciun. În cadrul unei emisiuni transmisă în direct de postul Atlas Tv Focşani, aseară de la ora 18.00, au fost extraşi din urnă fericiţii cîştigători ai concursului derulat în perioada 28 noiembrie 21 decembrie. Astfel, focşănenii Gina Petre, Ionuţ Ochişor şi Nicuşor Dumbravă au cîştigat coşuri cu produse de patiserie pentru sărbători oferite de Cuptorul de aur. Un alt colaborator vechi de-al nostru, compania Helios, i-a oferit lui Vasile Ilie din Focşani un mixer, Mariei Bălica tot din Focşani un fier de călcat, iar fericita cîştigătoare al unui cuptor cu microunde a fost Gina Petre, de asemenea din Focşani. Med Grand Spa a oferit aseară un premiu special pentru relaxare şi răsfăţ, ce constă în 10 şedinţe Spa, lui Ioan Marius Negru din Focşani. De asemenea, supermarketul Carrefour a oferit cititorilor noştri 10 premii surpriză. Cîştigătorii sînt Vastel Stanciu din Milcovul, Alma Mihaela Manta din Gugeşti, Nicuşor Dumbravă din Cîmpineanca, Ionel Gogu din Focşani, Victor Alexandrache din Mărăşeşti, Ioan Oanea din Focşani, Alin Daniel Stoian din Focşani, Ovidiu Floria din Focşani,Cornelia Balcu din Coteşti, Eugenia Petrea din Focşani. Premiul cel mare, “Porcul Ghită”, a fost cîştigat de fidelul nostru cititor Ştefan Zănoagă din Focşani. Ziarul de Vrancea îşi felicită cîştigătorii şi îi aşteaptă începînd de astăzi la sediul redacţiei din Bulevardul Unirii nr.17, Bloc 37 pentru a-şi revendica premiile. (L. MECA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gabi, acum 4503 zile, 8 ore, 11 minute, 57 secunde
totusi porcul se sacrifica!nu se batjocoreste imaginea lui e un simbol al craciunului in Romania printre alte traditii.deci proasta alegere poza.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.