Ultima oră

Primarul de la Vizantea-Livezi a primit NUP

Daniel Garleanu
4 aug 2010 2191 vizualizări
Fanica Ciobotaru, gospodarul de la Vizantea Livezi, a fost acuzat de amenintare cu moartea si conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Primarul comunei Vizantea-Livezi, Fanica Ciobotaru, a primit NUP din partea Parchetului de pe linga Judecatoria Panciu dupa ce a fost acuzat de amenintare cu moartea si conducere sub influenta alcoolului. De asemenea, consateanul Valentin Urloiu l-a acuzat pe gospodarul de la Vizantea de abuz in serviciu pe motiv ca si-a angajat rudele la primarie, nu a respectat proiectul de alimentare cu apa potabila si a depasit consumul de motorina cu masinile unitatii. Rezolutia formulata de prim procurorul Florin Sava arata ca "nu rezulta savirsirea infractiunilor de amenintare si nici cea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice". De asemenea, in cazul celorlalte acuzatii formulate de Urloiu, Parchetul sustine ca nu s-a depasit in nici o luna cota de combustibil alocat si ca "in cauza nu s-a stabilit existenta unui prejudiciu care sa fie cauzat de savirsirea unor fapte de natura penala". Primarul liberal Fanica Ciobotaru sustine ca plingerea care i-a fost facuta este pentru ca nu a acceptat sa-i ofere consateanului un post in primarie dupa ce a obtinut madatul de primar. "Aceste aspecte au mai fost sesizate de citeva ori. Cred ca este folosit (n.r. Valentin Urloiu), dar nu stiu de cine. A vrut o functie la primarie si s-a suparat pentru ca nu i-am dat. Nu mai are ce sa mai atace acum. Am sa-l chem in instanta si eu pentru calomnie si defaimare", ne-a declarat primarul Ciobotaru. De cealalta parte, reclamantul sustine in continuare ca lucrurile de care s-a plins sint adevarate si ca va face plingere chiar si la Ministrul Administatiei si Internelor, Vasile Blaga. "Ma nemultumeste rezolutia. Au mai depus si alti cetateni din comuna sesizari si nu s-au luat in considerare. Primarul are relatii foarte mari. Promit ca voi merge mai departe in aflarea adevarului si daca e nevoie voi face plingere si la ministrul Vasile Blaga. Stiu ca am deranjat foarte multa lume prin plingerea mea", ne-a declarat Valentin Urloiu. Totodata, acesta din urma sustine ca a contestat rezolutia si ca are probe suplimentare pentru probarea vinovatiei primarului. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.