Ultima oră

Lucrarile de Statia de Epurare, in usoara intirziere

Iulia Crețu
16 mar 2009 794 vizualizări
Directorul CUP SA Focsani, Gheorghe Vasilescu, spera ca odata cu venirea primaverii sa se lucreze mai in forta si la Statia de Epurare de la Mindresti.

Potrivit declaratiilor oferite de seful regiei apa-canal, stadiul constructiei la noua statie este trecut de jumatate, componentele aflindu-se in diferite etape de finalizare. Acesta sustine ca firma austriaca Ginzler a avut probleme cu forta de munca. "La Statia de epurare s-a trecut de jumatate. Nu pot estima un procent general pentru ca se lucreza pe diferite faze si etape. La unele este mai bine, la altele sint intirzieri. Daca se va finaliza la termen depinde foarte mult de modul in care vor lucra in continuare muncitorii. Intr-adevar au fost probleme cu forta de munca", ne-a declarat Gheorghe Vasilescu, directorul CUP SA Focsani. Lucrarile la Statia de epurare a municipiului sint efectuate de firma austriaca Ginzler, proiectarea fiind efectuata de BHU, iar constructiile civile de Energoconstructia Bucuresti. Proiectul beneficiaza de bani europeni, CUP reusind accesarea a 12 milioane euro pentru tratarea apei menajere si eliminarea mirosurilor, printr-un program ISPA al Uniunii Europene. Conform proiectului, lucrarile la noua statie, care va fi cu 50% mai mare decit cea veche, ar trebui finalizate in vara. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.