Ultima oră

Revelion mortal pentru doi colindatori din Golesti

Dan Chiriac
5 ian 2009 2111 vizualizări
Cei doi barbati au fost loviti de un autobuz, in timp ce mergeau pe soseaua nationala u alte trei accidente au avut loc inainte de venirea anului nou

Doi barbati din comuna Golesti au murit in noaptea de Revelion, dupa ce au fost loviti de un autobuz. Din pacate, anul rutier 2009 incepe astfel la fel ca si cel precedent, cind, pe 2 ianuarie, doi soti din Focsani au pierit intr-un accident groaznic la Cotesti. Politistii au stabilit ca, in dimineata zilei de 1 ianuarie 2009, la ora 06,50, pe raza Golestiului, Razvan Burla, 29 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea autobuzul marca Mercedes, in conditii de ceata densa, a accidentat mortal doi localnici, pe Vasile Panaitache, 29 ani, si Florin Iliescu, 38 ani, care se deplasau pe partea carosabila, pe banda de linga axul drumului. Ancheta a scos la iveala faptul ca cei doi barbati erau impreuna cu alti trei prieteni, cu care au petrecut de Revelion. Cei cinci au fost cu uratul pe la mai multe case, dupa care s-au pus pe petrecut. Dimineata, cei cinci au hotarit sa mai spuna un plugusor cuiva, astfel incit au luat-o pe jos spre locuinta prietenului lor. Pe drum, trei dintre ei au ales sa mearga in afara partii carosabile, in timp ce cei doi accidentati au preferat sa mearga pe drumul national. Din cauza cetii dense, soferul autobuzului nu a reusit sa-i observe la timp si i-au facut una cu soseaua. Expertizele tehnice urmeaza sa stabileasca si viteza cu care rula autobuzul.


A "nins" cu accidente


Nici in seara ce a precedat noul an, sosele din judet nu au fost ocolite de accidente. In Focsani, Vasile Badita, 63 ani, din localitate, in timp ce conducea un Opel, a accidentat-o grav pe Margareta Butuceanu, 56 ani, din comuna Vinatori, care traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal. La Adjud, Adrian Antochi, 19 ani, din localitate, in timp ce conducea un BMW, a accidentat-o grav pe Lidia Cucos, 26 ani, din Adjud, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In Slobozia Bradului, Petrea Calin, 19 ani, din localitate, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia, a accidentat grav un minor de 6 ani, care a traversat strada prin loc nepermis. Accidentele nu au lipsit nici dupa prima zi a anului 2009. In seara zilei de 2 ianuarie s-au produs alte doua accidente. La Adjud, Ion Popa, 49 ani, din Faurei, in timp ce conducea un Nissan, la iesirea din municipiu spre Bacau, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum acoperit cu zapada, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a rasturnat. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a Ioanei Dragomir, 72 ani din Braila, si a Anisoarei Popa, 39 ani, din Faurei, ambele pasagere in autoturism. La Ploscuteni, Tiberiu Florea, 25 ani, din localitate, in timp ce conducea un Opel, nu a adaptat corespunzator viteza de deplasare la conditiile de drum acoperit cu zapada, a pierdut controlul asupra volanului si s-a rasturnat pe cimp. Soferul a fost grav ranit. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.