Home | Actualitatea | Abonaţi trataţi cu foc-n cruntă bătaie de joc!

Abonaţi trataţi cu foc-n cruntă bătaie de joc!

Publicat de 2839 vizualizari 6 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Abonaţi trataţi cu foc-n cruntă bătaie de joc! Abonaţi trataţi cu foc-n cruntă bătaie de joc!

"Bună seară!Nu ştiu către ce sursă să apelez pentru a primi o informaţie foarte importantă:din seara zilei de 20 aprilie,orele:21:30,a fost sistată furnizarea energiei electrice în zona Reghiu-Şindrilari.Cum personalul abilitat să ofere informaţii referitoare la posibilele avarii pe reţea nu binevoieşte să răspundă apelurilor consumatorilor,mă întreb în această situaţie către ce instituţie să mă adresez petnru a mi se oferi o informaţie sigură. Menţionez că nici în acest moment nu a fost reluată furnizarea energiei electrice.Îmi puteţi oferi dv că trust de presă o informaţie referitoare la această situaţie neplăcută? Va mulţumesc!"

 

Mesaj primit pe pagina de facebook pe 21.04.2017 ora 18,41 de la Ioana Dantis Mirela Burgugiu

 

Răspuns din partea Ziarului de Vrancea

 

Din păcate nu va putem oferi o soluţie care să rezolve situaţia neplăcută în care va aflaţi.Nu sunteţi prima persoană care sesizaţi acest lucru.Care nu-i deloc normal să se întâmple.Singurul mod în care vă putem demonstra ,concret,că suntem alături de dumneavoastră , este să scriem în Ziarul de Vrancea  ceea ne spuneţi, cum dealtfel, dacă ne citiţi, puteţi  observa că am făcut-o şi până acum.Şi să mai constatăm  că-n  aceste zile cei de la Electrica, -şi nu numai ei, din nefericire-se dovedesc, şi s-au etalat public ,nu doar total depăşiţi de situaţie.Dar şi fără un minim  respect faţă de abonaţi.Fără existenţa cărora,totuşi,nici ei ,cei de la Electrica, nu şi-ar avea rostul.Să laşi atatea mii de oameni,abonaţii pe seama cărora funcţionezi  ca agent economic, unii dintre ei disperaţi,cu probleme grave de sănătate, fără măcar să le comunici, cat mai au de îndurat situaţia limită în care au ajuns, este inacceptabil!Cum poate fi catalogat faptul că zeci de ore,în ultimele zile, la telefonul alocat sesizărilor pentru deranjamnete la Electrica nu a răspuns nimeni?Vrancenii în mod sigur, ca dealtfel romanii, în general, sunt răbdători şi înţelegători.Mai ales în situaţii precum cele generate de dezlănţuirea fenomenelor naturale.A nu le acorda însă nici minimul de respect să le răspunzi la telefonul alocat  deranjamentelor nu-i deloc exagerat să fie considerat o imensă,şi  de deacceptat, bătaie de joc!La fel putem spune şi despre atutoritatile judeţului: că îşi aduc aminte de locuitorii Vrancei, doar când au nevoie de votul lor.În rest lăsandu-i să se descurce, şi să vorbească singuri ,precum la telefonul de deranjamente al Electrica.

 

P.S Mai mulţi cititori ai Ziarului de Vrancea ne-au sesizat zilele acestea despre modul total lipsit de transparenţă şi respect ,
în care cei de la Electrica au înţeles să-i trateze  în calitate de abonaţi -cu contract- ai serviciilor de furnizare  a energiei electrice.Aşa cum am menţionat şi-n răspunsul oferit cititorului singurul mod în care noi Ziarul de Vrancea ìi putem ajuta este să le facem publică nemulţumirea reală, pentru felul incorect şi neprofesionist în care sunt trataţi,cel puţin în privinţa comunicării .Cei care au urechi de auzit ar trebui să audă ce spun vrancenii lăsaţi în aceste zile de izbelişte.Deşi  nu facem un secret din faptul ,că avem mari  îndoieli c-o vor face.Din păcate!

 

"A nins şi în Vrancea.Şi în Suraia sunt mai mult de 24 de ore de cand nu-i lumină  şi  nu funcţionează telefoanele.Atunci mă întreb unde dracu sunt autorităţile?Nu s-au întors din vacanţa de Paşti nici acum?Aţi rămas înzăpeziţi adormiţilor?Pentru ce dracu aţi fost aleşi !!??? RUSINE"

 


Mesaj primit pe pagina de facebook pe 21.04.2017 de la o cititoare a Ziarului de Vrancea din Suraia

 

Alte mesaje primte de la cititori:

 

"Nişte cretini, nu răspund nici la telefon... Ce fac oare aceşti iluştri domni care au fost votaţi?? Dragilor ,oamenii nu au curent, la sate nu merge telefonia mobilă, puneţi şi faceţi ceva ,nu staţi la cafele, cretinilor."

 

"Şi la Suraia e prăpăd, fire electrice şi de la telefonie, cablu căzute; iar pe stradă Hornog la nr.19 un stâlp de lemn cu cablu de telefon şi net este rupt şi stă peste şosea rezemat de alte fire....Ne aude oare cineva?"

 


"Bună seara la noi la Slobozia Bradului nu avem curent electric de ieri sunăm la Electrica şi nu răspunde nimeni"


"Răstoaca...de 24 ore!"

 

"Fără energie electrică mai sună sirenele de alarmare ?!"

 

"Şi Gugeşti (doar o parte din el) este fără curent electric de aseară de la ora 22"

 

"Printre care şi Moviliţa .... Panciu ..."

 

"Tănăsoaia, Bogheşti etc."

 

"Şi Focşani!!!"


"Numai în România se poate aşa ceva.Ca în Evul mediu!"

 

"De la ora 1 noaptea la 11.30 a fost întrerupt curentul şi în Sud pe str.Revoluţiei"

 

"În Dălhăuţi doar Digi a fost să filmeze dezastrul,nici azi cînd am sunat nu era curent ,halal!".

 


"Ruşine maximă!"

Subscribe to comments feed Comentarii (6 publicate)

avatar
abonat electrica acum 15 ore şi 54 minute
Eu cred ca este foarte greu sa remediezi toate avariile acum,dar este bine,este cald zapada s-a topit,se poate interveni in conditii normale.In toate comentariile de la Electrica nu se pomeneste nimic despre com Gugeti unde chiar in centrul comunei pe str Mihail Kogalniceanu,Mihai Viteazu,1 Decembrie nu este curent de joi 20 aprilie si nici la aceasta ora.Am anuntat telefonic la electrica,am lasat si multe mesaje,dar nimeni nu le-a luat in considerare,pai si atunci ce pot sa mai cred ? Dar asta nu-i nimic,dar in zona respectiva daca da o bura de ploaie,daca tuna odata,daca a nins 10 cm s-a si intrerupt energia electrica;Cit despre preluarea apelurilor niciodata nu se raspunde corect ci trebuie sa astepti cel putin 20-30 de minute pina raspunde un binevoitor.Nici pe vremea lui Ceausescu nu era atit de rau ca acum.Atunci mai intervenea cineva de la judet,dar acum nu mai avem pe nimeni care sa se mai gindeasca si la noi muritorii de rind.Infrastructura este la pamint,nu s-a modificat cu nimic de atunci pina acum.Degeaba comenteaza Gica si Matei ca nu au deloc dreptate.Pe vremea lui Ceausescu daca nu aveam energie electrica 4 zile era jale mare.
avatar
Lupu Gione 22-04-2017
In comuna Vulturu de Vrancea nu este energie electrica de 48 de ore!Poate raspunde cineva de la Electrica cat timp este necesar pentru a remedia defectiunea?
H
avatar
Matei 22-04-2017
În ultimii 5 ani am avut 4 avarii și de fiecare dată au răspuns destul de rapid și au rezolvat problema în 1 sau 2 ore.
Trebuie să înțelegem că a fost o situație excepțională. Eu am văzut mobilizare din partea Electrica, dar e clar că au fost prea multe avarii diferite și a fost necesar să intervină la fiecare.
Ieri la new york și san francisco au stat toată ziua fără curent, deci se întâmplă și la case mult mai mari, e normal să existe și defecțiuni, mai ales când vremea este atât de rea!!!
mai rămâne să comentăm și la adresa copacilor că ”nu mai sunt în stare să-și țină crengile... nici copacii nu mai sunt ce erau pe vremuri, acum li se rup crengile...vai de capul nostru” cam așa sună plângerile voastre
avatar
Gică 22-04-2017
Cred că este extrem de nedrept să înjuri Electrica și să-i acuzi că ”stau la cafele”, când oamenii sunt pe teren 24 de ore din 24!!
A fost și este o situație excepțională. În orice țară din lumea asta nu se dimensionează o societate luând ca etalon rezolvarea situațiilor excepționale, că ar da faliment! Pur și simplu sunt prea multe avarii și nu se pot face toate deodată! Din această cauză probabil nu se poate răspunde de la un call center sufocat de apeluri, unde sună zeci de mii de oameni!
Dragă ”Ziarule de Vrancea” , Electrica nu ”a lăsat oamenii de izbeliște”, din contra!
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-2
Report as inappropriate
avatar
cetatean 22-04-2017
Pana acum vreo 20 ani cei de la Electrica mergeau pe biciclete si toaletau copacii ale caror crengi atingeau firele. Acum au masini si ne dispretuiesc total. Mergeam pe strada si am vazut cum la o mica adiere de vânt creanga atinge firul si face scurtcircuit...O gramada de copaci isi sprijina crengile pe firele de transport energie electrica. Traim intr-un dispret total al autoritatilor! Ar trebui sa nu le platim consumul la prima citire!
avatar
Cocktail 21-04-2017
Sef la Electrica Focșani este Domnul Lambrino Eduard de la PNL așa că toți din 90 si până astăzi au distrus tara asta
total: 6 | afişare: 1 - 6

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

 • Trimite unui prieten Trimite pe mail
 • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
 • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07

Calendar ortodox: Sfinții Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici și Iosif din Maramureș; Sfinții Mucenici Pasicrat și Valentin de la Durostorum
Calendar catolic: Ss. Fidel din Sigmaringen, pr. m. *; Maria a lui Cleofa şi Salomea; Egbert, călug

Maxima zilei: „Pentru orice rău există două leacuri: timpul şi tăcerea.” — Alexandre Dumas
    

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5441 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 2456 lei

Ultimele stiri / locale

  Ultimele stiri nationale

  Newsletter

  Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail