Home | Actualitatea | Aproape trei sferturi din judeţ fără energie electrică: O ambulanţă este blocată la Străoane

Aproape trei sferturi din judeţ fără energie electrică: O ambulanţă este blocată la Străoane

Publicat de 6206 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Intervenţie în nordul judeţului în zona Homocea Intervenţie în nordul judeţului în zona Homocea

Actualizare 21.04.2017 - Ora 20.30- comunele Bilieşti, Vulturu, Năneşti, Suraia, Milcovul şi Măicăneşti (cu 8 localităţi) afectate dpdv al alimentării cu energie electrică comunică ISU Vrancea La primele ore ale dimineţii, 55 de oraşe şi comune, respectiv peste 28.000 de familii nu aveau curent electric. În cursul nopţii şi a dimineţii, echipajele au intervenit pentru deblocarea unor vehicule prinse pe drumurile cu probleme. La ora 9.30, zece auto şi o ambulanţă erau blocate pe DN 2L la Străoane.

 

 

 

ora 9.30- Zece auto şi o ambulanţă au rămas blocate la Străoane, pe DN 2L. Se intervine cu un echipaj al Secţiei Drumuri Naţionale

 

"Ora 6.00- 55 UAT cu 121 de localităţi (28.000 abonaţi) afectaţi din punct de vedere al alimentării cu energie electrică", este comunicarea făcută de reprezentanţii ISU Vrancea în jurul orei 8.30. 

În nordul judeţului este iarnă în regulă. Pe DN11 A Lespezi-Rădăcineşti, secţia de Drumuri Naţionale intervenea dimineaţă cu 2 utilaje cu lamă, cu o autofreză şi un încărcător. "Intervenţia este îngreunată de arborii căzuţi pe carosabil", a precizat Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

 

Vehiculele blocate în cursul serii trecute şi a nopţii au fost scoase din zăpadă şi au ajuns în siguranţă la destinaţie:

 

Autospeciala BGS blocată între Blidari şi Dumitreşti, în care se aflau 5 persoane care mergeau la dializă la Focşani a fost deblocată în jurul orei 22.00 şi şi-a continuat drumul către destinaţie.

 

Ultimul autovehicul blocat pe DN 2 N la intrarea în sat Găloieşti, comuna Dumitreşti, o autoutilitară, a fost scoasă din zăpadă în jurul orei 22.30.

 

 

20 de vehicule au fost blocate circa o oră şi jumătate, seara trecută, pe DJ 204D, între Focşani şi Suraia, la Podul Zamfirei. A intervenit SVSU Suraia, iar în jurul orei 22.40, toate maşinile au fost deblocate. (G. SAVA)

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07

Calendar ortodox: Sfinții Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici și Iosif din Maramureș; Sfinții Mucenici Pasicrat și Valentin de la Durostorum
Calendar catolic: Ss. Fidel din Sigmaringen, pr. m. *; Maria a lui Cleofa şi Salomea; Egbert, călug

Maxima zilei: „Pentru orice rău există două leacuri: timpul şi tăcerea.” — Alexandre Dumas
    

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5441 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 2456 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail