Home | Actualitatea | Protest foto astăzi la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport ( DJTS )Vrancea

Protest foto astăzi la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport ( DJTS )Vrancea

Publicat de 1067 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Protest foto astăzi la Direcţia Judeţeană  pentru Tineret şi Sport( DJTS )Vrancea-foto adevarul.ro Protest foto astăzi la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport( DJTS )Vrancea-foto adevarul.ro

Protest original al angajaţilor din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului din judeţul Vrancea derulat astăzi.


Astfel la Focşani, angajaţii DJTS au ieşit în faţa instituţiei, pe treptele clădirii , pentru o fotografie de grup, cu spatele la fotograf.Poza astfel realizată sugerează modul în care angajaţii percep  că i-a tratat şi ministerul până acum.Totodată personalul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Vrancea s-a aflat astăzi în grevă japoneză, la fel ca şi restul instituţiilor similare  din ţară.Ei spunnemulţumirile lor se referă concret la nivelul scăzut de salarizare, considerat cel mai mic din rândul bugetarilor.Protestul derulat astăzi este conform mărturisirilor  participanţilor la el, o etapă premergătoare deschiderii conflictului de muncă.Prin urmare dacă revendicările lor nu îşi vor găsi rezolvarea angajaţii Direcţiei Judeţeane  pentru Tineret şi Sport Vrancea dar şi colegii lor din celelalte judeţe vor ajungeîntrerupă lucrul şi  să intre în grevă generală.

Actualizare articol 20.03.2017 -ora 13,00:


Protest la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea

Angajaţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vrancea au organizat luni dimineaţa un protest în faţa instituţiei. Aceştia au intrat în grevă japoneză şi s-au fotografiat în faţa instituţiei cu spatele la aparatul foto. „Nemulţumirile sunt faţă de salariile din sistemul bugetar. În domeniul tineretului şi sportului sunt unele dintre cele mai mici salarii din sistemul bugetar. Două treimi din angajaţi au salariu minim pe economie. Şi aici sunt oameni care au 20 de ani de vechime în muncă şi au studii superioare, la fel ca şi alţii care nu au vechime şi nici studii”, ne-a spus Costică Ciută, juristul DJST Vrancea. Protestul de luni se doreşte a fi luat în seamă de Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), în caz contrar, angajaţii gândindu-sedeclanşeze conflictul de muncă şi să întrerupă activitatea. (D.C.)


 

 

Actualizare articol 20.03.2017 -ora 13,30:

 


Un protest asemănător a avut loc CS Unirea Focşani

Şi angajaţii CS Unirea Focşani au protestat luni  20.03.2017  în faţa sediului instituţiei.  Nemulţumirile salariaţilor sunt legate tot de nivelul de salarizare. Astfel, angajaţii s-au pozat în faţa sediului din cadrul Complexului Sportiv „Milcovul” cu spatele la aparatul foto, aşa cum au făcut-o şi colegii lor de la DJTS Vrancea. (D.C.)

 


 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.04
Soarele apune: 20.15

Calendar ortodox: Sf. Ap. Iason și Sosipatru, Sf. Mc. Maxim, Cvintilian și DAdas din Ozovia (Dezlegare la pește)
Calendar catolic: Ss. Petru Chanel, pr. m. *; Ludovic M. Grignion de Montfort, pr. *; Valeria, m.

Maxima zilei: Adevăratul element magic în cadrul relaţiilor este să nu-i judeci pe ceilalţi.( Wayne Dyer )

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5289 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 1565 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail