Home | Actualitatea | S-a stins din viață profesoara de matematică CALIOPIA VORNIC

S-a stins din viață profesoara de matematică CALIOPIA VORNIC

Publicat de 4153 vizualizari 2 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
S-a stins din viață  profesoara de matematică CALIOPIA VORNIC S-a stins din viață profesoara de matematică CALIOPIA VORNIC

 

Profesoara de matematică CALIOPIA VORNIC s-a stins din viață la varsta de 80 de ani.

Cea mai mare parte a activității didactice a desfășurat-o la Școala ,,Ștefan cel Mare” din Focsani, fiind un desăvârșit dascăl, care a sădit pasiunea pentru matematică în sufletul multor generatii de elevi.  

A fost casătorită, timp de 60 de ani, cu profesorul de matematică Tima Vornic, iar amintirea ei, ca profesoară, mamă și bunică va dăinui luminos în sufletul familiei, a generațiilor de elevi îndrumați și a celor care i-au prețuit prietenia.  

Trupul neinsufletit va fi depus la Capela Bisericii Săpunari, aflată în apropierea Teatrului Municipal ,,Mr. Gheorghe Pastia”. Slujba de înmormantare va avea loc sambată, 14 ianuarie, la ora 11, la Biserica Săpunari, iar înhumarea la Cimitirul ,,Sfantul Mina” (Bahne).

Dumnezeu să o odihneasca in pace!

A murit un dascăl model, care între altele i-a sădit în suflet pasiunea pentru matematică profesorului Cornel Noană, directorul CN Unirea

 

 CALIOPIA VORNIC este mama preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea, Sorin Vornic.În luna septembrie a anului trecut , s-a stins din viaţă şi şoţul ei, Tima Vornic, de asemenea cunoscut profesor de matematică în Focşani. 

 

"Îngerii au chemat-o la ei pentru că, în mod sigur, aveau nevoie de un dascăl model, pe Doamna Profesoară CALIOPIA VORNIC, cea care, la Școala nr.23 din Brăila, a descperit ca aș avea oarece pricepere la matematică și a știut să mi-o transforme într-o pasiune ce mi-a marcat definitiv traseul profesional!Rămas bun,DOAMNĂ, neastâmpăratul dumneavoastra elev vă va pastra RECUNOȘTINȚĂ VEȘNICĂ!"

 

Cornel Noana-contul de facebook

 

Citiţi şi:

Profesorul de matematică Tima Vornic s-a stins din viaţă

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicate)

avatar
Calota Gheorghe 11-01-2017
Distinsa profesoara Caliopia Vornic face parte din categoria oamenilor EROI care, chiar vrand sa moara, nu vor mai putea! Ei , asemenea profesori, fac parte din categoria celor care, dandus-se cu dragoste in fiecare ora copiilor, s-au transformat , fara voia lor, in AMINTIRE! O amintire frumoasa! DOAMNA VORNIC CALIOPIA face parte din aceasta categorie a oamenilor alesi! As vrea ca aceste vorbe sa fie niste flori care sa nu se ofileasca niciodata puse de cineva care a cunoscut famila VORNIC. Fie-va binecuvantata amintirea , DOAMNA VORNIC!
avatar
rodyca. 11-01-2017
D .Vornic a vazut sclipirea din mintea olteanului neastamparat...si a cultivat-o!Dumnezeu s-o binecuvanteze si s-o aseze la loc linistit..fosta colega de scoala-o olteanca risipita in Vrrance.a cutremuratoare.
total: 2 | afişare: 1 - 2

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail