Home | Actualitatea | Primarul face un apel către focşăneni

Primarul face un apel către focşăneni

Publicat de 6228 vizualizari 3 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Se circulă în condiţii de iarnă în oraş Se circulă în condiţii de iarnă în oraş

Avand în vedere starea de urgenţă instalată datorită condiţiilor extreme de iarnă, Comitetul local pentru pentru Situaţii de Urgenţă de la nivelul Municipiului, coordonat de preşedintele Cristi Misăilă, primarul Focşaniului, a pus în aplicare măsurile şi procedurile stabilite.

Astfel, s-a transmis faptul că nu există situaţii deosebite, se circulă, în condiţii de iarnă în tot oraşul, iar acolo unde este cazul se intervine cu echipe mixte, utilaje şi forţă de muncă umană, pentru asigurarea unui flux rutier dar şi pietonal corespunzător. La şedinţa de lucru a comitetului din dimineaţa de 6 ianuarie s-a reliefat şi faptul că nu există probleme deosebite în ceea ce priveşte energia electrică, alimentarea cu gaze naturale, apă sau salubritate, transport public.

Apel către proprietarii de autovehicule

Primarul Cristi Misăilă face un apel către proprietarii de autovehicule să folosească alte mijloace de deplasare, pentru a sprijini eforturile de asigurare a unei circulaţii rutiere normale. „Facem un apel insistent către toţi proprietarii de autovehicule să renunţe, dacă este posibil, la utilizarea mijloacelor de transport proprii şi să folosească mijloacele de transport în comun, pentru care facem eforturi să le asigurăm acces pe toate traseele. În funcţie de necesităţi, numărul acestora va fi suplimentat, pe traseele mai solicitate. În acelaşi timp, solicităm mare atenţie la modul de parcare al autovehiculelor, în aşa fel încât să nu încurce accesul utilajelor de deszăpezire”, a transmis primarul Cristi Misăilă, preşedinte al Comitetelui local pentru Situaţii de Urgenţă.

Cetăţenii sunt obligaţi să cureţe zăpada

Primăria Focşani mai face unapel şi către cetăţeni şi agenţii economici să cureţe zăpada şi să asigure căile de acces. „Totodată, în conformitate cu prevederile legale, reamintim agenţilor economici şi instituţiilor publice dar şi asociaţiilor de proprietari sau proprietarilor de locuinţe individuale că au obligaţia să cureţe zăpada şi gheaţa din zona proprietăţilor, de pe trotuare şi alei de acces”, au mai transmis reprezentanţii primăriei.
Pentru situaţii deosebite, care necesită intervenţia urgentă a unor utilaje de deszăpezire, puteţi suna direct la Primăria Municipiului Focşani, Telefonul Cetăţeanului: 0237 233 333 sau la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice, tel. 0237 231 103. (Z.V.)

Citiţi în documentul ataşat textul intgral al comunicatului  primarului

Subscribe to comments feed Comentarii (3 publicate)

avatar
Penelopa 06-01-2017
Ce face primarul ? Face o sedinta si un apel. Dar exista vre un eveniment la care Primarul sa nu faca si un apel prin care sa nu-si acuze cetatenii ? Cetatenii sunt obligati, se scrie in articol, dar eu una sunt curioasa sa vad daca cei care scriu astfel de articole, fara sa cometeze si cum pot face cetatenii treaba aceasta pe viscol, au iesit, spre exemplu sa curete zapada din fata redactiei si daca au organizat si ture de noapte, ca sa fie siguri ca nu vor fi amendati maine dimineata.
avatar
ghici 06-01-2017
sa vedem ce firme capusa mai fac dezapezirea anul acesta. Oare se mai aduc tractoarele cu remorca ale domnului Necula si cu basculantele domnului raduta? Se cara zapada la greu pe banii nostrii sa le umplem buzunarii capusarilor?
avatar
Ella 06-01-2017
Eu renunt la masina personala, dar primarul renunta la plata biletului de TP in perioada asta? :)) ca eu pe jos nu merg 10 km pana la munca :) .
total: 3 | afişare: 1 - 3

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07

Calendar ortodox: Sf. Ap. şi Ev. Marcu; †) Sf. Cuv. Vasile de la Poiana Mărului

Calendar catolic: SF. MARCU, ev.

Maxima zilei: „Cel mai jalnic om este acela care-şi preschimbă visele în argint şi aur.” — Khalil Gibran
   

Curs BNR:

1 Euro – 4. 5340 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 1702 lei

 

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail