Ultima oră

Video!!! Ce a declarat Elena Udrea într-un interviu la Atlas Tv Focşani, în 2006

Ziarul de Vrancea
2 mar 2015 4917 vizualizări
Presa naţională a “descoperit” un interviu “pierdut” al Elenei Udrea tocmai în Focşani, la o televiziune locală, în care aceasta face declaraţii surprinzătoare despre cum merg treburile în politică.

Profesoara Lenormanda Florentiu, de la Televiziunea Atlas TV Focşani, a vorbit la Bucureşti cu Elena Udrea, în 2006, pe când aceasta, din calitate de membru PDL, vorbea despre "libertatea care este de vânzare", despre cum "minţi în campanie ca să te voteze electoratul" dar şi cum, după alegeri, "doar buzunarul în care curge robinetul cu bani se schimbă". Era la scurtă vreme după ce, în urma unor dezvăluiri ale presei, Elena Udrea demisionase din funcţia de şef al Cancelariei Prezidenţiale, iar PDL-ul se afla pe cai mari în politică. Calin Popescu Tariceanu era premier, iar PNL si PDL erau in Alianta DA iar relatiile de colaborare nu erau foarte bune. Asa se explica si declaratiile acide ale Elenei Udrea la adresa liberarilor. "În campanie minţi ca să te voteze electoratul, după care nu-ţi mai pasă", iată concluzia Elenei Udrea în 2006.

Iată emisiunea inregistrata in stilul "Lenormanda Florentiu" şi declaraţiile celei mai mediatizate femei politician din România, aflată acum după gratii pentru infracţiuni de corupţie. Declaratiile despre cum se face politica sunt in jurul minutului 30.

Avem si o intrebare "beton". Este adevarat ca presedintele a fost indragostit de dvs? Ma scuzati ca v-am pus intrebarea... Raspunsul la minutul 48.


Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
votanti nestiutori, acum 3340 zile, 16 ore, 9 minute
Ha, ha, ha===infocati PDL-isti si votanti creduli, inculti, dar devotati---oda PDL-ui! Au furat si au strigat hotii. Parasute multe peste tot in tara, frumoase,dar toante. "Sa traiti bine"! citeste integral
go, acum 3340 zile, 18 ore, 20 minute, 57 secunde
La muncă, derbedei, că trece anul Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul. Făceaţi pe democraţii cei cucernici, Cristosul mamii voastre de nemernici! Scuipaţi-vă-ntre voi cum se citeste integral
danb, acum 3341 zile, 12 minute, 12 secunde
Supertare Lenormanda si elegant stilul de a o dezvalui pe Udrea exact ca ceea ce este si era si atunci; o infractoare in fruntea unui partid penal, PDL fiind singurul partid din lume mentionat intr-un citeste integral
Borfeshu, acum 3340 zile, 15 ore, 56 minute, 23 secunde
Pt dan bumbaru, brutaru, etc: Sa nu te pui cu prostul ca te aduce la nivelul lui, dupa care te bate cu experienta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.