Ultima oră

Ţăranul sărac a mers cu oaia la urat la Prefectură

Ziarul de Vrancea
6 ian 2014 2025 vizualizări
La început de an şi de activitate pentru Instituţia Prefectului, Constantin Crăciun, autointitulatul “ţăran sărac” din Cîmpineanca, a făcut ieri o vizită la Prefectură, unde a fost “cu uratul”, alături de membri ai Federaţiei Agricultorilor Fermierul şi Sindicatului Ţăranilor Propact.

Fermierul sindicalist nu a mers singur, ci însoţit de de una din oile sale, Frumuşica, dotată cu o şapcă de sindicalist, şi de primul mieluţ alb adus pe lume la ferma sa. La întalnirea cu ţăranul sărac a fost prezent şi prefectul Cătălin Kanty Popescu, care a fost de mai multe ori pe poziţii divergente cu sindicaliştii din Propact în anul care tocmai s-a încheiat. Cum a început un an nou, vizitatorii i-au urat “de bine” prefectului, iar angajaţii Prefecturii au atins mieluţul dalb, în speranţa că vor avea un an norocos. Fermierii au mers cu uratul şi la Direcţia pentru Agricultură Vrancea, unde au semănat “cu grau şi secară”, şi au urat să fie “toamnă bogată, cu de toate îndestulată”. (M. S.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.