Ultima oră

Mandrie de roman pe 1 Decembrie

Ziarul de Vrancea
1 dec 2013 1870 vizualizări
Liceenii vranceni au luat parte la manifestările dedicate Zilei Naţionale din Piaţa Unirii, prin desfăşurarea propriei acţiuni intitulate „De 1 Decembrie, Zambeşte!”.

Aceasta a fost derulată de Asociaţia Tinerilor pentru Romania, în parteneriat cu Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea, scopul fiind acela de a promova valorile româneşti şi patriotismul, mândria de a fi român. Trecătorii au fost invitaţi să se fotografieze alături de drapelul naţional, tinerii fiind impresionaţi de receptivitatea focşănenilor. „Din momentul în care ni s-a propus să luăm parte la proiectul “De 1 Decembrie, Zambeşte!”, am acceptat pentru că este o oportunitate excelentă de a reînvia în sufletul oamenilor bucuria de a fi români, bucurie care de-a lungul timpului s-a pierdut datorită unor evenimente negative. Sperăm să readucem oamenilor în suflet mândria de a fi români prin acest proiect şi să arătăm că patriotismul încă nu s-a pierdut. Felicitări Asociaţiei Tinerilor pentru România pentru proiect şi suntem mândri de prezenţa Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea printre partenerii acestei iniţiative, ” a declarat Codrin Bostan, preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.  (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stroe vasilica, acum 3797 zile, 15 ore, 15 minute, 21 secunde
a lipsit oprisan,dar,DAR...A REAPARUT PE SCENA TEATRULUI NATIONAl,VRANCEAN,FOCSANEAN,BOSCHETEARUL DINTOTDEAUNA,DAN HUDICI!!! SA NE TRAIASCA!!! reprezentativ!!! AL"DE ASTIA AU LUAT CAIMACUL!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.