Politică

VIDEO | Florin Cîțu și Dan Vîlceanu au fost luni la Focșani

Ziarul de Vrancea
26 ian 2022 5360 vizualizări
Președintele CJ și al PNL Vrancea Cătălin Toma a confirmat faptul că Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, și Dan Vîlceanu, secretar general al PNL și ministru al Fondurilor Europene au ajuns luni, 24 ianuarie 2022, la Focșani, așa cum Ziarul de Vrancea v-a informat că se vehicula:

„I-am invitat astăzi la Consiliul Județean Vrancea pe Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, și pe Dan Vîlceanu, secretar general al PNL și ministru al Fondurilor Europene. Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a confirmat că va susține investițiile de amploare pe care le pregătește administrația județeană liberală. Vorbim de noul spital județean pe care-l vom construi, de parcul industrial de la Garoafa și de autostrada de la Focșani la Ploiești”

Citiți și:Posibila vizită a lui Florin Cîțu la Focșani. Culise, perspective, estimări pentru viitorul PNL Vrancea după 24 ianuarie

Comunicatul PNL Vrancea referitor la vizita lui Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, și a lui Dan Vîlceanu, secretar general al PNL și ministru al Fondurilor Europene în ziua de 24 Ianuarie 2022 la Focșani

„Partidul Național Liberal Filiala Vrancea împlinește astăzi (n.r. - 24 ianuarie 2022) 142 de ani de existență. Ziua de 24 ianuarie reprezintă un motiv de dublă aniversare pentru liberalii vrânceni. Ziua în care s-au pus bazele înfăptuirii statului național unitar român reprezintă și ziua de naștere a Partidului Național Liberal pe meleagurile Vrancei. 

Momentul a fost marcat în acest an printr-o ședință festivă a Colegiului DirectorJudețean al PNL Vrancea, la care au participat, la invitația președintelui Cătălin Toma, Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, și Dan Vîlceanu, secretar general al PNL și ministru al Fondurilor Europene.

Totodată, alături de zeci de președinți de organizații liberale a fost prezent la ședință și președintele ALDE Vrancea, Ionel Cel-Mare, vicepreședinte al Consiliului Județean.

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a confirmat că va susține investițiile de amploare pe care le pregătește administrația județeană liberală condusă de președintele CJ Cătălin Toma. 

«Vorbim de noul spital județean pe care-l vom construi, mai ales că suntem deja aproape de momentul realizării proiectului tehnic. Vrem să facem și parcul industrial de la Garoafa, iar autostrada de la Focșani la Ploiești este pe drumul cel bun, după cum se știe», a precizat Cătălin Toma. 

Președintele PNL Florin Cîțu și ministrul Dan Vîlceanu au anunțat în cadrul ședinței de astăzi că atât municipiile și orașele din România, precum și comunele, vor avea multiple oportunități de finanțare prin programele guvernamentale pregătite.

«Am venit la Focșani pentru a vă transmite felicitări de ziua filialei și pentru victoriile din alegerile anterioare. Sunt alături de filiala dvs. și de președintele Cătălin Toma, fostul meu coleg din Senatul României.

Vreau să vă anunț personal că ne-am ținut de cuvânt, iar noul spital județean de la Focșani este inclus la finanțare și va fi realizat prin PNRR. 

De asemenea, toate UAT-urile vor putea derula proiecte prin PNRR, prin fonduri europene și prin PNI, proiecte care vor schimba fața județului Vrancea în următorii ani. Ne vom baza pe investiții majore pentru vrânceni și împreună cu președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma vom reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă și alte regiuni», a precizat Florin Cîțu.” - Departament Comunicare PNL Vrancea, 24 ianuarie 2022


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.